Ένα κομμάτι της Εύβοιας ζει τις τελευταίες μέρες μία τραγωδία και οι ανάγκες των συνανθρώπων μας σε εκείνο το σημείο είναι σημαντικές.

Το “Δυνατά & Αθλητικά” θα σας ενημερώνει συνεχώς για οποιαδήποτε κίνηση προσφοράς και βοήθειας οργανώνεται και ανακοινώνεται σε όλη τη χώρα μέσα από αυτό το άρθρο, το οποίο θα ανανεώνεται συνεχώς

*Με κάθε επιφύλαξη για την εγκυρότητα των στοιχείων επικοινωνίας

Παρακαλούμε να μας στέλνετε ότι κίνηση βοήθειας πέφτει στην αντίληψή σας, είτε μέσω mail ([email protected].com ) είτε μέσω μηνύματος από την σελίδα μας στο Facebook ( www.facebook.com/dinataathlitika )

 

 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Για όσο χρειαστεί θα παρέχονται δωρεάν καρδιοαναπνευστικές θεραπείες στους πυρόπληκτους και όσους δίνουν αγώνα (πυροσβέστες, αστυνομία, εθελοντές κτλ) στη Βόρεια Εύβοια (Τηλ: 6981408037)
 • Η ΔΗΚΑΔΙΜΕ του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων θα συγκεντρώσει τρόφιμα στα διατηρητέα κτίρια της κεντρικής πλατείας Ψαχνών για του πληγέντες της πυρκαγια του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας την Παρασκευή 6/8 από 09:00 έως 15:00
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Οι πληγέντες του Δήμου από την καταστροφική πυρκαγιά, οι οποίοι χρειάζονται είδη πρώτης ανάγκης , ρούχα, κλινοσκεπάσματα, κ.α., μπορούν να παραλάβουν κατόπιν επικοινωνίας από το κτίριο Μελα στην Λίμνη. Τα πράγματα έχουν συγκεντρωθεί από προσφορές πολιτών, εταιριών, άλλων Δήμων και συλλόγων από όλη την Ελλάδα, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.
  Τηλ. επικοινωνίας 2227031603, 2227031215, 2227031400
  Υπεύθυνοι επικοινωνίας :
  Σταμούλος Γεώργιος
  Μαθά Αθηνά
  Χασιώτη Πολυξένη
  Γάτου Γεωργία
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Υπάρχει άμεση ανάγκη για εμφιαλωμένο νερό. Συγκέντρωση ή αποστολή στο Δημαρχείο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας (τηλ 22270 31603)
 • Την Παρασκευή 6 Αυγούστου το Adventure Evia θα συντονίσει μια ομάδα εθελοντών όπου θα ανέβουμε στην περιοχή με σκοπό να βοηθήσουμε στην διανομή και διαλογή των ειδών 1ης ανάγκης αλλά και σε οτιδήποτε άλλο χρειαστούν οι άνθρωποι εκεί. Η ομάδα θα μεταβεί στο σημείο Σάββατο & Κυριακή. Για συμμετοχή στην εθελοντική ομάδα δράσης το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 6944742311 ( Πάνος Αγιαννίτης )
 • Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας, την Παρασκευή 6 Αυγούστου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, συλλέγει προϊόντα για τους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας στα γραφεία του Συλλόγου (Στοά Χαλκιδικής 7, 20ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας)Συγκεκριμένα θα συγκεντρωθούν τα εξής είδη:
  • Φυσικά δάκρυα ,παυσίπονα , αντιβιοτικές και ενυδατικές κρέμες , βαζελινούχες και αντιισταμινικές γάζες , μάσκες
  • Μωρομάντηλα
  • Φρυγανιές ,κρουασάν, μπισκότα

  Σε ανακοίνωση του Συλλόγου τονίζεται ότι: ” Αυτή είναι η ώρα της αλληλεγγύης και της ενσυναίσθησης και όχι η ώρα των ευθυνών, που θα αποδοθούν αργότερα.
  Όλοι μαζί για τους συνανθρώπους μας που πλήττονται.”