Η ΚΑΕ Γ. Σ. Κύμης ανακοίνωσε και επίσημα την συμφωνία της με τον Αμερικάνο μπασκετμπολίστα Demarius Bolds.

Demarius Bolds

Ο Demarius Bolds είναι 34 ετών, έχει ύψος 1.93 μ. και αγωνίζεται κυρίως σαν shooting guard. Βασικό του γνώρισμα είναι η ικανότητα στο σκοράρισμα, γεγονός που έχει αποδείξει έμπρακτα στις τρεις σεζόν που έχει αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Η πρώτη του γνωριμία με την χώρα μας έγινε το 2013/14 όταν έπαιξε στο Απόλλωνα Πάτρας, με 15,4 πόντους  μέσο όρο. Επέστρεψε στην χώρα μας την αγωνιστική περίοδο 2016-17 και αγωνίζεται με τα χρώματα του Λαυρίου, παίζει σε 16 παιχνίδια και σημειώνει κατά μ.ο. 15,9 πόντους. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις οδήγησαν την επόμενη σεζόν 2017-18, στην ανανέωση του συμβολαίου του με το Λαύριο, όπου και συνέχισε να δείχνει τις επιθετικές του ικανότητες με 11,2 πόντους μ.ο.

Για αυτήν λοιπόν την επιθετική του δεινότητα αποφασίστηκε η απόκτησή του, με την σύμφωνη γνώμη, φυσικά, του κόουτς-Καστρίτη. Να θυμίσουμε ότι έχουν ήδη αποκτηθεί πέντε παίκτες σε αυτήν την μεταγραφική περίοδο, o Roderick Camphor, ο Devaughn Washington, ο Στέλιος Πουλιανίτης, ο Σταύρος Τουτζιαράκης και ο Demarius Bolds.