Πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα στο πρώτο μέρος ο Παντριαδικός επικράτησε με 1-4 του Ερμήλιου παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Η ομάδα του Β.Τσιμιχόδημου παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο και με τις δύο ομάδες να τις χωρίζει μία κατηγορία οι φιλοξενούμενοι δεν συνάντησαν ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στον μαχητικό Ερμήλιο.

Ο Παντριαδικός άνοιξε το σκορ στο 12΄ με προβολή του Πατερίτσα έπειτα από σέντρα του Ματράκα από τη δεξιά πλευρά.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν με τον Μώρο στο 30΄ να μπλοκάρει το πλασέ του Παλπάνη.

Η συνέχεια ανήκει στους φιλοξενούμενους που στο 35΄ με πλασέ του Μπαιμπάκη έκαναν το 0-2 και κλείδωσαν την πρόκριση τρία λεπτά αργότερα με τον Λούρο να γράφει το 0-3.

Ο Π.Μπαιμπάκης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 45΄ έγραψε το 0-4 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν τυπικής διαδικασίας με τον Ερμήλιο να κάνει το 1-4 στο 69΄ με εκτέλεση πέναλτι του Άρκα παράβαση που κέρδισε ο Πέντσιος.

Ερμήλιος: Πρόντσι Φλώρος Μπουρνάζος Γ. Μπακρής Πέντσιος Πλέρος (78΄Μπουρνάζος Κ.) Άρκας Διοκμετζίδης Παλαιολόγος (57΄ Γρηγοριάδης) Παλπάνης (46΄ Καλατσούλιας) Μπανάσης (61΄Γκούμας)

Παντριαδικός: Μώρος Καραμπέτσος Κικίδης Πεππές Γκρινιάρης(55΄Μητάκης) Γούναρης (46΄Πασάι) Ματράκας (61΄Καρατζάς) Λούρος Μπαιμπάκης Τσιμιχόδημος Πατερίτσας (60΄Κοροβέσης)