Για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας του 1ου ομίλου τέθηκαν αντιμέτωπες η ομάδα των Καθενων και του Αρτεμησιακου με την ομάδα των Καθενων να επικρατεί με 2-1 και να παίρνει σημαντική νίκη που την κρατάει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή του πρωταθλήματος.

Οι Καθενοί χρειάστηκαν ένα ημίχρονο για να βάλουν βάσεις νίκης παίρνοντας προβάδισμα 2 γκολ εκμεταλλευόμενοι την ποιότητα των ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα 8 λεπτά ήταν αρκετά για να απλοποιήσουν την υπόθεση νίκη.  Στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι δέχθηκαν ένα γκολ από τους φιλοξενουμένους, κατάφεραν να διαχειριστούν τον αγώνα χωρίς να απειληθούν ουσιαστικά από τον αντίπαλο.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους φιλοξενουμένους να χάνουν μια καλή ευκαιρία μόλις στο 6′ λεπτό του αγώνα και εν συνεχεία η ομάδα των Καθενων πήρε τον έλεγχο του αγώνα. Έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο να σκοράρει δύο γκολ και να χάσει άλλες 3 καλές στιγμές για να διευρύνει τον δείκτη του σκορ απέναντι στον Αρτεμησιακο που είχε σκοπό να αντικρούσει τις επιθετικές προσπάθειες των γηπεδούχων και από την φάση του 6′ λεπτού δεν απείλησε ουσιαστικά την εστία του Μωραΐτη. Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε πάλι με τους Καθενους να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και την πρωτοβουλία των κινήσεων από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι του Αρτεμησιακου παρουσιάστηκαν να ξεμυτούν περισσότερες φορές από τα καρέ τους και να προσπαθούν να γίνουν απειλητικοί προς την εστία του Μωραΐτη.

Η ομάδα των Καθενων στο 54′ λεπτό θα μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι αλλά το σουτ του Ρουμπη πέρασε άουτ, μετά από 4′ λεπτά οι φιλοξενούμενοι έγιναν απειλητικοί για την εστία του Μωραΐτη αλλά η κεφάλια που επιχειρήθηκε από τον Χατζηαθανασίου δεν βρήκε στόχο.

Με τους Καθενους να ελέγχουν τον αγώνα μετά από πολύ ωραία συνεργασία 4 ποδοσφαιριστών η προβολή του Κούκουρα δεν βρήκε εστία. Κόντρα στην ροή του αγώνα ενώ ήταν στην επίθεση οι κιτρινόμαυροι των Καθενων ο Στραφιωτης Γαβρ. επιχείρησε την βαθιά μπαλιά από την άμυνα του η μπάλα πέρασε από όλους έφτασε στον Χατζηαθανασίου που με σουτ μέσα από την περιοχή και έδωσε νέο ενδιαφέρον στον αγώνα μειώνοντας σε 2-1.

Μετα το γκολ που πέτυχαν τους έδωσε αυτοπεποίθηση να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω αλλά το φάουλ του Στραφιωτη Γαβρ. δεν ανησύχησε τον Μωραΐτη ενώ στο 71′ το σουτ του Μαυρουτσικου δεν βρήκε στόχο.

Οι Καθενοι έχοντας την κατοχή μπάλας διαχειρίστηκαν άψογα τον αγώνα μην αφήνοντας να απειληθούν ουσιαστικά από τον αντίπαλο τους που παρότι όσες φορές πήραν την κατοχή μπάλας δεν μπόρεσαν να παράγουν κάτι αξιόλογο επιθετικά δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω στον αγώνα, ενώ τελευταία καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήταν το σουτ του Λάμπρου που δεν βρήκε στόχο.

Τα γκολ του αγώνα:

34′ 1-0 ΓΚΟΟΛΛ! Ο Καμαριωτης έκανε την μπαλιά για τον Κούκουρα και αυτός από το ύψος μεταξύ μικρής και μεγάλης περιοχής με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αλεξίου και άνοιξε το σκορ.
42′ 2-0 ΓΚΟΟΛΛ! Ο Λάμπρου έκανε την μπαλιά για τον Καμαριωτη αυτός μπήκε μέσα στην μεγάλη περιοχή βρέθηκε απέναντι στον Αλεξίου έσκαψε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα σημειώνοντας ένα πολύ ωραίο γκολ σε εκτέλεση.
66′ 2-1 ΓΚΟΟΛΛ! Ο Στραφιωτης Γαβρ. επιχείρησε από την άμυνα του την βαθιά μπαλιά η μπάλα πέρασε από όλους έφτασε μέσα στην μεγάλη περιοχή και ο Χατζηαθανασίου με σουτ νίκησε τον Μωραΐτη και μείωσε σε 2-1.
Οι φάσεις του αγώνα:
5′ Σουτ του Στραφιωτη Νικ. από πλάγια θέση μέσα από την μεγάλη περιοχή η μπάλα πέρασε άουτ.
28′ Σουτ του Σαμπανη μέσα από την περιοχή η μπάλα κόντραρε και απομακρύνθηκε.
29′ Ο Καμαριωτης από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής πιάνει ένα δυνατό σουτ και η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Αλεξίου.
40′ Σε φάση διάρκειας στα καρέ του Αρτεμησιακου ο Σαμπανης μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει σε κόρνερ.
54′ Σουτ του Ρουμπη από το ύψος του ημικυκλίου της μεγάλης περιοχής η μπάλα πέρασε άουτ.
58′ Σέντρα του Βαλμα κεφάλια του Χατζηαθανασίου από το ύψος της μεγάλης περιοχής η μπάλα πέρασε άουτ.
64′ Πολύ ωραία συνεργασία από τους Σμπρίνη – Καλπερη και Λάμπρου ο τελευταίος έκανε την μπαλιά για τον Κούκουρα η προβολή που επιχείρησε από το ύψος της μικρής περιοχής η μπάλα πέρασε άουτ.
68′ Ο Στραφιωτης Γαβρ. εκτέλεσε το φάουλ με τον Μωραΐτη να μπλοκάρει.
71′ Ο Μαυρουτσικος από πλάγια θέση δεξιά βρέθηκε μέσα στην περιοχή το σουτ που έκανε η μπάλα πέρασε άουτ.
78′ Σουτ του Λάμπρου έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα πέρασε άουτ.

Τον αγώνα σφύριξε ο Θανάσης Παπακυριακός με βοηθούς την Δήμητρα Γιδάρη και Γιώργο Ρούσση

Καθενοί (Βασίλης Ντέμης): Μωραΐτης, Ευαγγελινός, Νικολακόπουλος (62′ Σμπρίνης), Κάβουρας, Τρικκας, Μπαλωμένος, Σαμπανης (95′ Φραντζής), Ρουμπής (62′ Καλπερης), Λάμπρου, Καμαριώτης (79′ Μπασινάς), Κούκουρας.

Αρτεμησιακός (Χρήστος Ανέστης): Αλεξίου, Σεπεμταρι, Βαλμας, Στραφιωτης Γαβρ., Καπολος, Παπανδρέου, Στραφιωτης Νικ., Κούκι (58′ Μεταξιώτης), Χατζηαθανασίου, Μαυρουτσικος, Μηνάς

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ