Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι, στο γήπεδο του Πάλιουρα, ανάμεσα στην ομάδα της ΑΕ Καθενών και τον Απόλλωνα Παραλίας!
Ένας αγώνας που ″προκάλεσε″ το ενδιαφέρον πολλών φιλάθλων που το παρακολούθησαν!
Οι δύο αντίπαλοι, με τους ίδιους στόχους, που είναι η παραμονή στην κατηγορία!
Στο γήπεδο οι προπονητές παρέταξαν ότι καλύτερο είχαν στο ρόστερ του που και των δύο ενισχύθηκε στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου…
Δείγμα της αγωνιστικής διαφοροποίησης των δύο αντιπάλων, η περασμένη αγωνιστική, όπου οι μεν γηπεδούχοι υποχρέωσαν σε ισοπαλία τους πρωτοπόρους των Αλατσάτων και με λίγη τύχη μπορούσαν και την νίκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι, πέτυχαν την πρώτη τους νικη στο πρωτάθλημα και ″ξεκόλησαν″ από την τελευταία θέση!
σίγουρα και οι δύο έχουν δύσκολο έργο μπροστά τους, σε έναν πολύ δυνατό όμιλο, όμως όχι ακατόρθωτο…
Λίγες οι φάεις στο α’ μέρος, με άκαρπη υπεροχή των γηπεδούχων και πολύ καλή αμυντική αντίδραση, των φιλοξενούμενων, που είχαν την ατυχία να δουν να αποχωρεί, αναγκαστικά τραυματίας, μόλις στο 18΄ο βασικός τους σέντερ μπακ, Ρίζος!

Στο 15′ η πρώτη καλή ευκαιρία για τους Καθενούς, όταν ο Κούκουρας, από δεξιά σεντράρισε παράλληλα προς το τέρμα, στην πορεία της μπάλας βρέθηκε ο Β. Τσώκος, όμως δεν πρόφτασε να την πλασάρει στα δίκτυα!
Μετά από ένα 5λεπτο, η απάντηση για τον Απόλλωνα, με τον Ντόϊμα, να μπαίνει επικίνδυνα στην περιοχή από δεξιά, ο Πολυδωρος, με έξοδο πέφτει στα πόδια του και μπλοκάρει, σωτήρια!
Στο 22′ ο Β. Τσώκος, από το ύψος της περιοχής σουτάρει δυνατά και ο Αθανασιάδης διώχνει σωτήρια σε κόρνερ…
Τελευταία φάση του 45λεπτου στο 40′ όταν ο Πολύδωρος, πέφτει σωτήρια στα πόδια του Παπαχρήστρου, που είχε πάρει πολύ ωραία μπαλιά από τον Ντόϊμα!
Στο β’ μέρος, το γρήγορο γκολ των φιλοξενούμενων, ″άναψε φωτιές″  στο παιχνίδι!
Ήταν το 50′ όταν ο Βρούβας, άνοιξε μπαλιά μέσα στην περιοχή, εκεί ανάμεσα σε αντιπάλους του πετάγεται ο Ντόϊμας και με πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίκτυα, κάνοντας το 0-1! 
Οι γηπεδούχοι πέρασαν στην αντεπίθεση και στο 62′ έφεραν το παιχνίδι στα ίσια! Ήταν μια πολύ ωραία μπαλιά του Αλεξίου, από δεξιά, ο Κούκουρας, πανέξυπνα, πλασαρίστηκε στην περιοχή και δυνατό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, ισοφαρίζοντας σε 1-1! 
Το παιχνίδι ″άνοιξε″ με τους γηπεδούχους να αναζητούν την ολική ανατροπή, ενώ οι φιλοξενούμενοι με σφιχτή άμυνα και επικίνδυνες αντεπιθέσεις απείλησαν τους γηπεδούχους…
Στο 70′ γυριστό σουτ από κοντά του Ντόϊμα η μπάλα φεύγει λίγο άουτ, από την συμβολή των δοκών…
Το τελευταίο 10λεπτο ήταν εκρηκτικό…!
Αντεπίθεση στο 81, για τον Απόλλωνα, 25 περίπου μέτρα έξω από την περιοχή, ο Ντόϊμας, πιάνει φοβερό γυριστό σουτ, η μπάλα κατευθύνεται στο δεξιό ″παραθυράκι″  των Καθενών, όμως ο Πούδωρος με εκπληκτική εκτίναξη διώχνει σε κόρνερ!
ένα λεπτό αργότερα 82′ κεραυνός του Καράϊ, η μπάλα άουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι…
Στο 85′ πολύ δυνατό σουτ του Κούκουρα από την αριστερή γωνία της μεγάλης περιοχής, η μπάλα ελάχιστα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι…
Φάουλ σε πού καλή θέση για τους Καθενούς στο 87′, στο ημικύκλιο της περιοχής, το εκτελεί αριστοτεχνικά ο Β. Τσώκος, η μπάλα χτυπά με δύναμη στο οριζόντιο δοκάρι, στην επιστροφή, την κερδίζει ο Αθ, Τσώκος που με δυνατή κεφαλιά την στέλνει λίγο άουτ, από το αριστερό κάθετο δοκάρι…
Στην τελευταία αξιόλογη φάση οι γηπεδούχοι ″σημάδεψαν″ και πάλι το οριζόντιο δοκάρι με δυνατό σουτ του Β. Τσώκου!

Άριστο το διαιτητικό τρίο, των Γιώργου Κασομούλη, Γιάννη Σπανού και Αντώνη Λιαγκάκη.

*ΑΕ ΚΑΘΕΝΩΝ (Χρήστος Αντωνόπουλος): Πολύδωρος, Νικολακόπουλος, Λαγός (46′ Αλεξίου), Αθ, Τσώκος, Πασσάς, Αντ. Καρκαλής, Ματσούκας, Β. Τσώκος, Φεϊζόλι (54′ Παπακυριακού), Κούκουρας, Σφύρλας (46′ Καρράς).

*ΑΠΟΛΛΩΝ Παραλίας (Ηλίας Κάλλης): Αθανασιάδης, Βρούβας, Άλντι Τάλφα, Συμιακάκης (74′ Μαντάς ΙΙ), Ρίζος (λτ 18′ Τσότα), Νικολάου, Καράι, Μαντάς Ι, Ντόϊμας, Παπαχρήστος, Δεληγιάννης.

*για το φωτορεπορτάζ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

λούθησαν!