Με 2-0 επικράτησαν οι Καθενοί της Καστέλλας στο γήπεδο του Πάλιουρα και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ευβοίας.

Η ομάδα του Γιώργου Ζώγα πήρε μία δίκαιη πρόκριση χάρη σε δύο γκολ από την άσπρη βούλα του πρώην τερματοφύλακα και δεινού εκτελεστή Βαγγέλη Σολογιάννη που δεν λάθεψε και τις δύο φορές στο 75′ και στο 82′ νικώντας τον Νικο Καρύμπα στο τελευταίο παιχνίδι με την ομάδα της Καστέλλας διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Το κύπελλο Ευβοίας είναι ο θεσμός που ταιριάζει στην ΑΕ Καθενών μιας και στο παρελθόν έχει φθάσει δύο φορές στα ημιτελικά του θεσμού αποκλείοντας αντιπάλους μεγαλύτερων κατηγοριών.

Τον αγώνα σφύριξε ο Θανάσης Παπακυριάκος με συνεργάτες του Αντώνη Ιωάννου και Ανδρέα Μπακατσέλο.

Καθενοί(Γ.Ζώγας): Κοροβέσης, Τσώκος, Λύρας, Παπακυριακού, Αντ. Καρκαλής, Νικ. Καρκαλής (68′ Νικολακόπουλος), Καρράς, Σολογιάννης, Σπανός, Καμαριώτης (86′ Φραντζής), Σκριβάνος (79′ Κούκουρας).

Καστέλλα(Τ.Σπυρόπουλος):  Καρύμπας, Αρχοντούλης, Θ. Γραμματικόγιαννης, Αγ. Παπαδόπουλος, Παυλίδης (76′ Σιαράπης), Κώστογλου (84′ Μαμτζαδέριας), Δεληγιώργης, Κουβούσης, Γ. Παπαδόπουλος, Αν. Γραμματικόγιαννης, Ντεγιάννης (75′ Καραμούζης).

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ