Για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Βορείου ομίλου της Β’ Ε.Π.Σ.Ε αναμετρήθηκαν στο γήπεδο του Πάλιουρα οι Καθενοί και ο Πανηλιακός με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 2-0.

Ήταν ένα παιχνίδι με τους Καθενούς να είναι καλύτεροι κατά την διάρκεια του αγώνα και να φτάνουν σε μια δίκαιη επικράτηση ενός αξιόμαχου αντιπάλου όπως είναι ο Πανηλιακός που παρατάχθηκε με μόλις 13 ποδοσφαιριστές στην σύνθεση του.

Ένα πρώτο ημίχρονο με τους κιτρινόμαυρους Καθενούς να έχουν την κατοχή μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά είναι φλύαροι και ανούσιοι στην τελική προσπάθεια μην δεν έχοντας τις καλύτερες δυνατές επιλογές για να επιτύχουν κάποιο τέρμα. Απέναντι στον Πανηλιακό που ήρθε με αμυντικούς προσανατολισμούς και απείλησε ουσιαστικά μια φορά έπειτα από επιπολαιότητα της άμυνας των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε άρδην καθώς οι Καθενοί κυριάρχησαν απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο και σε διάστημα 10 λεπτών 48-58 πέτυχαν 2 τέρματα και κλείδωσαν την νίκη ενώ μετά τα 2 γκολ που σημείωσαν έχασαν και αρκετές ακόμα ευκαιρίες για να διευρήνουν την νίκη τους. Ήταν ένα αποτέλεσμα δίκαιο με την ομάδα των Καθενών να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο Κύζικο Νέας Αρτάκης. Και μια νίκη σημαντική μια εβδομάδα πριν το δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕ.Χαλκίδας. Από την άλλη πλευρά ο φιλοξενούμενος Πανηλιακός έδειξε ότι είναι μια αξιόμαχη ομάδα η οποία θα καταφέρει ως νεοφώτιστη να επιτύχει τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία.

Η φάση του αγώνα:

Στο 58′ το δεύτερο τέρμα των Καθενών: Απίθανη ενέργεια του Μπλατσιώτη από αριστερά έξω από την μεγάλη περιοχή θα αποφύγει δύο ποδοσφαιριστές και με ψύχραιμο πλάσε μέσα από την περιοχή θα στείλει την μπάλα στην απέναντι γωνία του Δαμάσκου κάνοντας το 2-0.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

48′ 1-0 ΓΚΟΟΟΟΟΛ! Πολύ ωραία συνεργασία από αριστερά του Ευαγγελινού με τον Μπλατσιώτη που έξω από την μεγάλη περιοχή από αριστερά θα κάνει την σέντρα ο Δαμάσκος θα απομακρύνει προσωρινά την μπάλα αυτή θα φτάσει στον αμαρκάριστο Κούκουρα που με προβολή από την μικρή περιοχή θα σπρώξει την μπάλα στην κενή εστία ανοίγοντας το σκορ.

58′ 2-0 ΓΚΟΟΟΟΟΛ! Απίθανη ενέργεια του Μπλατσιώτη από αριστερά έξω από την μεγάλη περιοχή θα αποφύγει δύο ποδοσφαιριστές και με ψύχραιμο πλάσε μέσα από την περιοχή θα στείλει την μπάλα στην απέναντι γωνία του Δαμάσκου κάνοντας το 2-0.

Οι φάσεις του αγώνα:

7′ Ο Μπλατσιώτης θα κάνει την μπαλιά δεξιά για τον Κούκουρα που θα κάνει την σέντρα το σουτ του Σαμπάνη μέσα από την περιοχή η μπάλα άουτ.

10′ Ο Σαμπάνης θα κάνει έξω από την περιοχή ωραία ενέργεια θα κάνει και το δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής η μπάλα θα περάσει άουτ.

15′ Ο Μπλατσιώτης θα κάνει την μπαλιά το σουτ του Ζαφείρη μέσα από την περιοχή η μπάλα θα φύγει άουτ.

17′ Σουτ του Μπλατσιώτη έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα θα καταλήξει στο οριζόντιο δοκάρι.

24′ Ο Γοργομάτης από αριστερά θα αποφύγει τον Τρίκκα θα μπει μέσα στην μεγάλη περιοχή και από πλάγια θέση θα κάνει και το σουτ με τον Δεληγιάννη να διώχνει σε κόρνερ την μπάλα.

29΄Πολύ ωραία συνεργασία Μπλατσιώτη και Κούκουρα θα γίνει και η πάσα για τον Αρβάνακο το σουτ που θα κάνει έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα θα περάσει άουτ.

48′ Ο Μπλατσιώτης από δεξιά έξω από την μεγάλη περιοχή την σέντρα ο Σαμπάνης από το ύψος της μικρής περιοχής ο Δαμάσκος θα μπλοκάρει την μπάλα.

56′ Ο Κούκουρας θα βρεθεί μέσα στην μεγάλη περιοχή θα κάνει το δυνατό σουτ με τον Δαμάσκο να απομακρύνει προσωρινά την μπάλα και εν συνεχεία τον Δημητράνα να παραχωρεί κόρνερ.

62′ Ο Αρβάνακος από αριστερά έξω από την μεγάλη περιοχή θα κάνει την επικίνδυνη σέντρα ο Σαμπάνης μέσα από την μεγάλη περιοχή θα πιάσει το σουτ με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ.

69′ Ο Λαλανίτης από αριστερά θα κάνει ωραία ενέργεια θα μπει και στην περιοχή μέσα θα κάνει και το σουτ με τον Δαμάσκο να διώχνει την μπάλα.

75′ Ο Νικ. Καρκαλής από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής θα κάνει την πάσα για τον Λαλανίτη το σουτ που θα κάνει μέσα από την περιοχή η μπάλα θα κοντράρει και θα καταλήξει κόρνερ.

83′ Σουτ του Λαλανίτη από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής ο Δαμάσκος θα διώξει σε κόρνερ την μπάλα.

86′ Ο Κατσάρης έξω από την μεγάλη περιοχή θα κάνει ένα σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ.

90′ Στον χώρο του κέντρου ο Ντόιμας θα κάνει αριστερά την μπαλιά για τον Μπασινά που θα ξεχυθεί προς την αντίπαλη περιοχή θα μπει μέσα στην περιοχή θα κάνει και το σουτ με την μπάλα να περνάει πάνω από την εστία.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Κασομούλης με βοηθούς τον Θανάση Παλουμπή και Σοφία Νικολάου.

ΑΕ.Καθενών(Γιάννης Φούρλης): Δεληγιάννης, Ζαφείρης, Ευαγγελινός, Τρίκκας(72′ Νικολακόπουλος), Τσουμάνης, Ζιζολί(78′ Ντόιμας), Κούκουρας, Μπλατσιώτης(63′ Ανέστης), Νικ. Καρκαλής, Αρβανάκος(63′ Λαλανίτης), Σαμπάνης(78′ Μπασινάς).

Πανηλιακός(Θανάσης Δαμάσκος): Δαμάσκος, Παπασταμούλος, Δημητράνας, Λαμπόπουλος, Νεανίδης(45′ λ.τρ Καπλάνης), Μπουρνατζής, Τσώνος, Βάλσαμος, Καρδάσης, Γοργομάτης, Κατσάρης.