Στο πλαίσιο της προετοιμασίας σε ανεπίσημο φιλικό προετοιμασίας στο γήπεδο του Πάλιουρα αναμετρήθηκαν οι Καθενοί και ο Σταυρός με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 1-2.

Οι Καθενοί έδωσαν το πρώτο τους φιλικό μετά από δύο εβδομάδες προετοιμασίας με την ομάδα από την Δίρφη να χρειάζεται χρόνο για να δέσει ως ομάδα στο σημερινό φιλικό είχε κάποιες απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών που δεν αγωνίστηκαν όπως οι Καμαριώτης και Ευαγγελινός αλλά έδειξε ότι είναι επιβεβλημένη η απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών στο κέντρο άμυνας και στον άξονα προκειμένου να υλοποιήσει τον στόχο της ανόδου από την Β’ Ε.Π.Σ.Ε στην Α’ Ε.Π.Σ.Ε.

Ο Σταυρός από την άλλη μεριά ο Νίκος Κιαπέκος έδωσε την ευκαιρία σε αρκετά νεαρούς ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν ηλικίας 14 και 15 χρόνων. Ξεκουράζοντας και μοιράζοντας τον χρόνο μετά το αρκετά απαιτητικό φιλικό που έδωσε με τον ΑΟΝ.Αρτάκης.

Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος και μοιρασμένος με τους φιλοξενούμενους του Σταυρού  να προηγούνται με 0-1 οι Καθενοί ισοφάρισαν σε 1-1 πηγαίνοντας ισόπαλοι στο ημίχρονο και εκεί που όλα έδειχναν ότι παιχνίδι θα έληγε ισόπαλο τελικά ήρθε η νίκη από το σημείο του πέναλτι με σκόρερ τον Ντούμα που έκανε το 1-2.

Οι φάσεις του αγώνα και τα γκολ:

12′ 0-1 ΓΚΟΟΟΛ! Πολύ ωραία συνεργασία έξω από την περιοχή μεταξύ Σταματίου και Καλαβρή αυτός θα κάνει την πάσα για τον Γραμματικόγιαννη που με σουτ μέσα από την περιοχή θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

15′ Κόρνερ του Πουλιπούλη από αριστερά κεφαλιά του Ζαφείρη μέσα από την περιοχή η μπάλα πέρασε άουτ.

25′ Ο Πουλιπούλης θα κάνει την προωθημένη πάσα για τον Μπλατσιώτη που θα προχωρήσει προς την αντίπαλη περιοχή θα κάνει και το σουτ με τον Καρκαλή να μπλοκάρει.

27′ Πολύ ωραία συνεργασία έξω από την περιοχή Λαλανίτη και Κούκουρα αυτός θα γυρίσει την μπάλα στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής το σουτ του Μπλατσιώτη πέρασε άουτ.

30′ Ο Λαλανίτης από θέση δεξιά δίπλα από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής εκτέλεσε το φάουλ με την μπάλα να περνάει άουτ.

34′ 1-1 ΓΚΟΟΟΛ! Ο Χρόνης θα κάνει βαθιά προωθημένη μπαλιά ο Ζαφείρης από δεξιά θα τσιμπήσει την μπάλα θα αποφύγει τον Δούδαλη και θα γύρισει την μπάλα στο σημείο του πέναλτι και ο Μπλατσιώτης με σουτ στην απέναντι γωνία ισοφάρισε σε 1-1.

48′ Ο Τζαμίχας στον χώρο του κέντρου θα κάνει την βαθιά μπαλιά για τον Ντούμα που θα βγει σε τετ ατετ απέναντι στον Δεληγιάννη θα κάνει το σουτ ο γκολκίπερ των Καθενών θα διώξει προσωρινά στην επαναφορά της φάσης νέο σουτ από τον Ντούμα ο Δεληγιάννης μπλόκαρε.

51′ Ο Δαμπάνης θα κάνει την μπαλιά ο Μπλατσιώτης θα τσιμπήσει την μπάλα από αριστερά θα κάνει ωραία ενέργεια θα γυρίσει την μπάλα στον Κούκουρα μέσα στην περιοχή το σουτ που θα κάνει θα περάσει πάνω από την εστία.

57′ Ο Ντούμας θα συνεργαστεί εκτός περιοχής με τον Καλαβρή που θα κάνει ένα σουτ με την μπάλα να περνάει άουτ.

73′ Ο Μπίτζος θα κάνει την μπαλιά για τον Ντούμα που δεν θα σουτάρει σε πρώτο χρόνο θα το κάνει σε δεύτερο χρόνο θα σουτάρει ο Χρόνης θα τον προλάβει θα βάλει την κόντρα και θα παραχωρήσει κόρνερ.

80′ 1-2 ΓΚΟΟΟΛ! Ο Καλαβρής θα κάνει την βαθιά μπαλιά για τον Κατσαρή θα μπει μέσα στην περιοχή θα ανατραπεί από τον Πουλιπούλη θα καταλογιστεί πέναλτι θα το εκτελέσει ο Ντούμας στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία και έκανε το 1-2.

ΑΕ.Καθενών(Γιάννης Φούρλης): Δεληγιάννης, Νικολακόπουλος, Πουλιπούλης, Χρόνης, Ζαφείρης, Τσάλλας, Κούκουρας, Καρκαλής Αντ., Λαλανίτης, Μπλατσιώτης, Σαμπάνης.

Έπαιξαν και οι: Καρκαλής Νικ, Τσομπάνογλου Κων., Τσομπάνογλου Θαν., Παπαελευθερίου, Δαμπάνης, Μπασινάς, Καραντώνης.

ΑΠΣ.Σταυρός(Νίκος Κιαπέκος): Καρκαλής, Κατσαρής, Δούδαλης, Μπίτζος, Γκίκας Αθαν., Σείτης, Χουλίαρας, Γκίκας Νικ., Καλαβρής, Γραμματικόγιαννης, Σταματίου.

Έπαιξαν και οι: Ντούμας, Γιούλης, Γκρινιάρης, Τζαμίχας, Χασάνδρας.

Διαιτητής: Καρράς