Για την 2η αγωνιστική του Βόρειου ομίλου της Β’ Ε.Π.Σ.Ε στο γήπεδο του Πάλιουρα τέθηκαν αντιμέτωποι οι Καθενοί και ο Κεραυνός Χαλκίδας με τους κιτρινόμαυρους να φτάνουν στην άνετη επικράτηση με 4-0.

Ήτανε ένας αγώνας που οι Καθενοί ήταν καλύτεροι σε όλον τον αγώνα και παίζοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο και συνδυαστικό ποδόσφαιρο έφτασαν στην ευρεία νίκη. Κάνοντας ένα καταιγιστικό πρώτο ημίχρονο όπου σκόραραν 3 τέρματα και χάνοντας αρκετές ευκαιρίες κλείδωσαν ουσιαστικά την νίκη και το δεύτερο τρίποντο της σεζόν στο δεύτερο ημίχρονο ήταν τυπική διαδικασία.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Λαλανίτη όπου πέτυχε το πρώτο χατ τρικ της σεζόν και συνεπικουρούμενος σε απόδοση από τους Σαμπάνη, Μπλατσιώτη, Αρβανάκο, Ζαφείρη και Λαλανίτη οι Καθενοί έπαιξαν κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο με συνεργασίες και αυτοματισμούς αυτό που δουλεύει στις προπονήσεις ο κόουτς των κιτρινόμαυρων Γιάννης Φούρλης.

Από την πλευρά ο Κεραυνός Χαλκίδας παρουσιάστηκε λειψός με 13 ποδοσφαιριστές μόλις η ομάδα του Αντώνη Καπνίση δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του τερματοφύλακα Δεληγιάννη με εξαίρεση μια δύο περιπτώσεις και την ήττα να έρχεται φυσιολογικά μιας και στον αγωνιστικό χώρο παρουσίασε αμυντικά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο δεχόμενος 3 γκολ και ουσιαστικά να καταδικάζεται σε ήττα.

Η φάση του αγώνα:

Η φάση διαρκείας στο δεύτερο γκολ των Καθενών στο 33΄με τον Σαμπάνη να κάνει απίθανη ενέργεια και την σέντρα για τον Κούκουρα με την μπάλα να καταλήγει στο κάθετο δοκάρι νέο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή από τον Τσάλλα ο Βάρκας στην επαναφορά της φάσης ο Λαλανίτης με σουτ από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Τα γκολ του αγώνα:

9′ 1-0 ΓΚΟΟΟΟΛ! Ο Ζαφείρης από δεξιά έξω από την μεγάλη περιοχή θα κάνει την σέντρα ο Λαλανίτης μέσα στην περιοχή θα πιάσει την πρώτη κεφαλιά, ο Αρβάνακος θα πιάσει την νέα κεφαλιά και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

16′ 2-0 ΓΚΟΟΟΟΟΛ! Σε φάση διαρκείας ο Σαμπάνης να κάνει απίθανη ενέργεια από αριστερά και την σέντρα για τον Κούκουρα με την μπάλα να καταλήγει στο κάθετο δοκάρι νέο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή από τον Τσάλλα ο Βάρκας στην επαναφορά της φάσης ο Λαλανίτης με σουτ από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

45+2′ 3-0 ΓΚΟΟΟΟΟΛ! Ο Σαμπάνης από αριστερά θα εκτελέσει το κόρνερ και ο Λαλανίτης με κεφαλιά πάνω στην γραμμή του τέρματος θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

62′ 4-0 ΓΚΟΟΟΟΟΛ! Ο Λαλανίτης από δεξιά στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής με εκπληκτικό απευθείας εκτέλεση φάουλ θα στείλει την μπάλα στην απέναντι γωνία του Βάρκα που εκτινάχθηκε αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.

Οι φάσεις του αγώνα:

2′ Φάουλ του Αρβανάκου από αριστερά έξω από την περιοχή ο Λαλανίτης μέσα στην περιοχή έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει άουτ.

15′ Σουτ του Αρβανάκου έξω από την περιοχή η μπάλα θα περάσει άουτ.

21′ Ο Ζαφείρης από δεξιά την σέντρα οι αμυνόμενοι θα διώξουν προσωρινά σουτ από τον Τσάλλα η μπάλα πέρασε άουτ.

28′ Ο Αρβανάκος από αριστερά στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής θα εκτελέσει το φάουλ και ο Βάρκας στην δεξιά του γωνία με εκπληκτική επέμβαση θα απομακρύνει την μπάλα σε κόρνερ.

33′ Πολύ ωραία συνεργασία ο Κούκουρας θα κάνει την μπαλιά για τον Μπλατσιώτη δεξιά μέσα στην μεγάλη περιοχή αυτός θα γυρίσει την μπάλα στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής στον Λαλανίτη που πιάσει ένα δυνατό σουτ με την μπάλα να περνάει άουτ.

36′ Ο Βουρδάνος έξω από την περιοχή θα κάνει ένα σουτ με τον Δελληγιάννη να μπλοκάρει την μπάλα.

72′ Σουτ του Λαλανίτη εκτός περιοχής με την μπάλα να περνάει άουτ.

77′ Σουτ του Βουρδάνου μέσα από την περιοχή η μπάλα θα περάσει άουτ.

82′ Ο Αποστόλου θα βρεθεί μέσα στην περιοχή θα κάνει και ένα σουτ με τον Δελληγιάννη με εντυπωσιακή επέμβαση να διώχνει την μπάλα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αντώνης Ιωάννου με βοηθούς τον Ανδρέα Μπακατσέλο και Νίκο Ακριώτη.

ΑΕ.Καθενοί(Γιάννης Φούρλης): Δεληγιάννης, Ζαφείρης, Πουλιπούλης(46′ Ευαγγελινός), Χρόνης, Τσουμάνης(65′ Αντ. Καρκαλής), Τσάλλας(77′ λ.τρ Νικολακόπουλος), Κούκουρας, Μπλατσιώτης(65′ Νικ. Καρκαλής), Λαλανίτης, Αρβανάκος(80′ Μπασινάς), Σαμπάνης.

Κεραυνός Χαλκίδας(Αντώνης Καπνίσης): Βάρκας, Λαμπαδάνης(67′ λ.τρ Χανιωτάκης), Καρκαλής, Λεσάι, Χατζηαντωνάκης, Αντωνίου, Αποστόλου, Σμυρνής, Βουρδάνος(85′ Κουβατσίδης), Λεοντάρης, Ισάκ.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ