Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Βορείου ομίλου της Β’ Ε.Π.Σ.Ε στο γήπεδο του Πάλιουρα αναμετρήθηκαν οι Καθενοί και ο Απόλλων Παραλίας με τους κιτρινόμαυρους να επικρατούν με 4-1 και να συνεχίζουν το κυνήγι της κορυφής του ομίλου.

Ήταν αγωνιστικά ένα παιχνίδι με την κάθε ομάδα να έχει ουσιαστικά από ένα ημίχρονο στον αγωνιστικό χώρο. Στο πρώτο ημίχρονο καλύτερη η ομάδα των Καθενών πέτυχε 2 τέρματα και έχασε αρκετές χαμένες ευκαιρίες και δοκάρι για να διευρύνει το προβάδισμα της. Στην επανάληψη καλύτερη η ομάδα του Απόλλων Παραλίας είχε την κατοχή μπάλας αλλά προσπαθούσε με ανορθόδοξο τρόπο να επιτεθεί χωρίς να απειλεί ουσιαστικά την αντίπαλη εστία των Καθενών. Με τους κιτρινόμαυρους να υποπέπτουν σε πολλά λάθη στο δεύτερο ημίχρονο, μέχρι και το 80 λεπτό ήταν εύθραυστο 2-1 τελικά στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα των Καθενών πέτυχε 2 ακόμα τέρματα και έφτασε στο ευρύ 4-1. Σε ένα παιχνίδι που βάσει εικόνας οι δύο ομάδες κρατούν από ένα ημίχρονο.

 

ΤΑ ΓΚΟΟΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

10′ 1-0 ΓΚΟΟΟΟΟΛ! Ο Ζιζολί στην μεσαία γραμμή θα κάνει μια βαθιά μπαλιά ο Λαλανίτης στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής θα αφήσει να περάσει για τον Μπλατσιώτη που από αριστερά μέσα από την περιοχή θα γυρίσει την μπάλα στην μικρή περιοχή και ο Κούκουρας με προβολή θα την στείλει στα δίχτυα.

23′ 2-0 ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ο Σαμπάνης έξω από την μεγάλη περιοχή θα κάνει την πάσα και ο Λαλανίτης με σουτ μέσα από την περιοχή θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

37′ 2-1 ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ο Σπετσέρης από πλάγια θέση αριστερά μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής θα εκτελέσει το φάουλ και ο Τζέμος με κεφαλιά από το ύψος της μεγάλης περιοχής θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

82′ 3-1 ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ο Ευαγγελινός από δεξιά έξω από την μεγάλη περιοχή την σέντρα κεφαλιά του Ντόιμα από την μικρή περιοχή στο οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά της φάσης ο Κούκουρας με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1.

92′ 4-1 ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ο Μπλατσιώτης από πλάγια θέση δεξιά διαγώνια έξω από την μεγάλη περιοχή θα κάνει την σέντρα σουτ με την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Αλεπούδη κάνοντας το 4-1.

Οι φάσεις του αγώνα:

4′ Σουτ του Α.Τάφα έξω από την περιοχή η μπάλα θα περάσει άουτ.

14′ Ο Λαλανίτης 10 μέτρα κάτω από το κέντρο θα εκτελέσει το φάουλ απευθείας με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

16′ Σουτ του Λαλανίτη από το ύψος της μεγάλης περιοχής η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

19′ Σουτ του Λαλανίτη έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα θα περάσει άουτ.

24′ Σουτ του Νταλαμπέτσιου από το ύψος της μεγάλης περιοχής η μπάλα θα περάσει άουτ.

27′ Ο Σαμπάνης έξω από την μεγάλη περιοχή από δεξιά την σέντρα κεφαλιά του Αρβανάκου από την μικρή περιοχή η μπάλα θα περάσει άουτ.

29′ Πολύ ωραία συνεργασία από αριστερά Λαλανίτη και Μπλατσιώτη θα γίνει και η σέντρα για τον Κούκουρα από την μικρή περιοχή δεν θα πιάσει καλά το σουτ με την μπάλα να περνάει παράλληλα με την εστία.

43′ Ο Μπλατσιώτης έξω από την μεγάλη περιοχή θα εκτελέσει το φάουλ ο Αλεπούδης με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα.

45′ Ο Λάμπρου από πλάγια θέση αριστερά μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής θα εκτελέσει το φάουλ η μπάλα θα φτάσει μέσα στην περιοχή στον Αρακύνθιο το σουτ που θα κάνει θα περάσει ελάχιστα άουτ.

46′ Ο Μπλατσιώτης από αριστερά έξω από την μεγάλη περιοχή την σέντρα ο Λαλανίτης μέσα από την περιοχή θα πιάσει δυνατό σουτ η μπάλα ελάχιστα άουτ.

54′ Ο Λάμπρου έξω από την μεγάλη περιοχή το σουτ με τον Δεληγιάννη να μπλοκάρει την μπάλα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Διονύσης Δανιηλίδης με βοηθούς τον Βαγγέλη Καρρά και Τάσο Κακαβά.

ΑΕ.Καθενοί(Γιάννης Φούρλης): Δεληγιάννης, Ζαφείρης(56′ Πουλιπούλης), Ευαγγελινός, Τρίκκας, Τσουμάνης, Ζιζολί, Κούκουρας, Σαμπάνης(68′ Καρκαλής), Λαλανίτης(80′ Ντόιμας), Αρβανάκος(68′ Καμαριώτης), Μπλατσιώτης.

Απόλλων Παραλίας(Παναγιώτης Λάμπρου): Αλεπούδης, Ρίζος, Σπετσέρης(75′ Μ.Τάφα), Δεληγιάννης, Κουτσαυλής(46′ Βρούβας), Αρακύνθιος, Α.Τάφα, Τζέμος, Νταλαμπέτσιος(75′ Χασανάι), Λάμπρου(68′ Μέξης), Ντασιώτης(31′ Καρύδας).