…και τρίτο 2πλό για τον Ελλήσποντο! 1-2 στην Καστέλλα!

0
874

*ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ:
Ενδιαφέρον παιχνίδι στο γήπεδο της Καστέλλας, όπου η τοπική ομάδα, υποδέχθηκε σ’ ένα σημαντικής βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι, τον Ελλήσποντο!

Οι Λαμψακιώτες κατάφεραν και σ’ αυτό το παιχνίδι να φύγουν με το 2πλό, το 3ο εκτός έδρας, στο φετινό πρωτάθλημα, μετά το Βασιλικό (1-2 τον Λήλα) και το Καλοχώρι/Παντείχι (1-3) και φυσικά να έχουν πλέον πετύχει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα σ’ αυτό το πρωτάθλημα..!

Οι γηπεδούχοι της Καστέλλας, ήθελαν να επανέλθουν στις νίκες, είχαν κάνει μια σχετικά καλή εμφάνιση, παρά την ήττα, την περασμένη αγωνιστική στο Αυλωνάρι! Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς δεν μπόρεσαν να πετύχουν ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα τους έδινε μια βαθμολογική ανάσα και κύρια αισιοδοξία για την συνέχεια!

Βαγγ. Ρουμπής: …πέτυχε το πρώτο γκολ του Ελλήσποντου!
Παρασκ. Λάσρι: …και γκολ…και δοκάρι και σπουδαία εμφάνιση!

 

 

Το γρήγορο γκολ του Ελλήσποντου, μόλις στο 10′ με τον Βαγγ. Ρουμπή (0-1), έβαλε ″δύσκολα″ στους γηπεδούχους, που είχαν άκαρπη υπεροχή ενώ οι φιλοξενούμενοι με έξυπνη τακτική, κρατούσαν το υπέρ τους σκορ και ″χτυπούσαν″ με επικίνδυνες αντεπιθέσεις! Σε μια από αυτές ο κορυφαίος του Ελλήσποντου Παρ. Λάσρι σημάδεψε, στο 41′ το δοκάρι της αντίπαλης εστίας! Ο ίδιος στο 52′ έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία, για να έρθει να ″χτυπήσει″ καίρια στο 58′! Στο λεπτό αυτό, λοιπόν, ο Λάσρι με ένα εντυπωσιακό τρόπο ξέφυγε, βρέθηκε μόνος απέναντι στον Κουρτέλη και ψύχραιμα έκανε το 0-2, δίνοντας το απόλυτο προβάδισμα για την νίκη στην ομάδα του…
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν ν’ αντιδράσουν δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες, όμως η άμυνα του Ελλήσποντου ξεπέρασε την όποια πίεση, των παικτών της Καστέλλας, που βρήκαν όμως στόχο στο 84′ με τον νεαρό Πάλλη που μείωσε σε 1-2! Ακολούθησε μεγάλη μάχη μέχρι την λήξη και αρκετές προσπάθειες από την Καστέλλα για την ισοφάριση, χωρίς όμως αποτέλεσμα… Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες του Πάνου Τοκπασίδη να πανηγυρίζουν, την πολύ μεγάλη τους νίκη!

*διαιτητές: Κώστας Γκάτσος (Χάρης Αντωνίου-Βασίλης Μακρής)

*ΚΑΣΤΕΛΛΑ (Γιάννης Μπασούκος): Κουρτέλης, Μαρίνος, Οσμάνι, Τριανταφύλλου, Κουβούσης, Καραλής, Δεληγιώργης, Πάλλης, Αρχοντούλης (59′ Β. Παπαρούνης), Ξύγγης (65′ Χρυσικός), Αν. Γραμματικόγιαννης (80′ Δημόπουλος).

*ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ (Πάνος Τοκπασίδης): Πολύδωρος, Ρογαλίδης, Δ. Κοντάκης, Μπούρικας, Αυλωνίτης, Χύσκα, Ρουμπής, Μπατζελής (75′ Ν. Τσάλας), Ντουλελλάρι (92′ Κουτσαυλής), Λάζρι (83′ Χρ. Κολιόπουλος), Καλέντζης (65′ Φτούλης).