Παρελθόν από τον πάγκο της Α.Ε. Καραϊσκάκης είναι και τυπικά από σήμερα ο Σέρβος τεχνικός Μίκι Τσίρκοβιτς, ο οποίος στις δηλώσεις του μετά το χθεσινό αγώνα, που συνοδεύτηκε με νίκη για την ομάδα του μέσα στην Ιστιαία δήλωσε, ότι παραιτείται.

Σήμερα το πρωί με μία λιτή ανακοίνωση η ομάδα του Καραϊσκάκη επισφράγισε και τυπικά το τέλος της συνεργασίας της με τον Σέρβο προπονητή κάνοντας δεκτή την παραίτηση του. Η ανακοίνωση της Α.Ε. Καραϊσκάκης αναφέρει τα εξής:

«Η Διοίκηση της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει πως έκανε αποδεκτή την παραίτηση του προπονητή Μίκι Τσίρκοβιτς,και τον ευχαριστεί για την σημαντική του προσφορά στην ομάδα μας. Επίσης το Δ.Σ. του εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στο επόμενο επαγγελματικό βήμα του στο χώρο του ποδοσφαίρου.

ΚΑΙ τέλος το Δ.Σ. της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας καλεί σε απολογία ενώπιον της Διοίκησης της ομάδας εντός της εβδομάδας τον ποδοσφαιριστή Αριστοτέλη Καραγιαννίδη για πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε ο εν λόγω ποδοσφαιριστής.

Εκ του Δ.Σ».

Πάντως το περιστατικό ανάμεσα στον κ. Τσίρκοβιτς και τον ποδοσφαιριστή Καραγιαννίδη ήταν μόνο η αφορμή. Απ’ ότι φαίνεται από το ολιγόλογο της ανακοίνωσης, αλλά και από τη χθεσινή δήλωση του προπονητή ότι «η φιλοσοφία που έχω ως προπονητής δεν έπεισε τη Διοίκηση και τον κόσμο της Άρτα» τα αίτια είναι άλλα και προφανώς το «διαζύγιο» αμφοτέρων, ουσιαστικά είχε επέλθει νωρίτερα».

Ακούστε όλες τις δηλώσεις του κ. Τσίρκοβιτς μετά το παιχνίδι με την Α.Ε. Ιστιαίας ΕΔΩ