Ήταν η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, στο βόλεϊ και η ανδρική ομάδα του ΟΠΕ Χαλκίδας, υποδέχτηκε στο ”Μελίνα Μερκούρη”, την ομάδα του ΑΚ Ζωγράφου!
Δυστυχώς το τελικό αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο και επιθυμητό για τους παίκτες του Χρήστου Αδάμ, που το μόνο θετικό, που αποκόμισαν από αυτό το παιχνίδι, ήταν ο ένας βαθμός, από τα δύο σετ που κέρδισαν…
Κατά τα άλλα η ομάδα του ΟΠΕΧ, είχε πολύ κακή απόδοση, όλα πήγαν ”ανάποδα”, τίποτα δεν ”έβγαινε” στους Χαλκιδαίους, ήρθε ο τραυματισμός του βασικού πασαδόρου, Μάϊκ Μητρόπουλου (αποχώρησε οριστικά στο 3ο σετ) και το ”κερασάκι στην τούρτα” ήταν η πολύ κακή διαιτησία των Αρβανίτη και Ρηγόπουλου, που έκαναν σωρεία λαθών, σε βάρος του ΟΠΕΧ!
Ήταν ένα παιχνίδι που οι παίκτες του ΟΠΕ Χαλκίδας, θα πρέπει να ξεχάσουν γρήγορα και να προχωρήσουν στους στόχους που έχουν βάλει…
Επόμενη υποχρέωση του ΟΠΕΧ, μια πολύ δύσκολη έξοδος, καθώς οι παίκτες του Χρ. Αδάμ, θα πάνε στο στο Μαρούσι, όπου στο κλειστό της ”Κοκκινιάς”, θ’ αντιμετωπίσουν την ομάδα του ΑΟ Οδυσσέας, πρωτοπόρο, αήττητη και μάλιστα χωρίς απώλεια έστω και ενός σετ, στις 4 πρώτες αγωνιστικές!
*τα σετ:

  1. 25-23, σε 28’…1-0,
  2. 25-27, σε 28’…1-1,
  3. 19-25, σε 25’…1-2,
  4. 26-24, σε 30’…2-2,
  5. τάϊ-μπρέϊκ: 10-15, σε 16’…2-3.

*ΟΠΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Χρήστος Αδάμ): Κ. Κοντούλης, Κωστακιώτης, Μάρκου, Μητρόπουλος, Παπαθανασίου, Σπύρου (αρχική 6άδα), λίμπερο ο Δαμ. Χυτήρης και οι Κωντσιλίδης, Μανάρας, Παρόγλου, Σαλεμής και Μιγκλής (Λίμπ.).

*για το φωτορτεπορτάζ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ