Με 0-2 πέρασε από το Καλοχώρι/Παντείχι η Αρτάκη επικρατώντας της ομώνυμης τοπικής ομάδας χάρη στα δύο γκολ του Ηλία Λούκα στο πρώτο ημίχρονο.

Οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας του Μιχάλη Μαύρου παρουσιάστηκαν πάρα πολύ καλά διαβασμένοι στο παιχνίδι τους και με καλή συνολική αμυντική λειτουργία κατάφεραν να κλειδώσουν τα επιθετικά ατού των γηπεδούχων.

Οι γηπεδούχοι του Γιάννη Φούρλη στάθηκαν πολύ καλά στο παιχνίδι με το άλυτο για αυτούς πρόβλημα της αμυντική λειτουργίας να του “πονάει” πάλι μιας και η Αρτάκη σε δύο φάσεις στο πρώτο μέρος πέτυχε αντίστοιχα γκολ.Αν έχουν το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο σε αγώνες με ομάδες του ίδιου διαμετρήματος θα έχουν τύχη να πετύχουν σωτηρία.

Η Αρτάκη προηγήθηκε στο 11′ με τον Μπαλαμπάνη να βρίσκει στην πλάτη της άμυνας τον Λούκα και αυτός με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Δρενάφτση κάνοντας το 0-1. 

Στην φάση του γκολ υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων ότι ο σκόρερ ξεκίνησε από αντικανονική θέση.

Στο 36′ μετά από ωραίο συνδυασμό  των Τσομπάνη, Κωστούλα, Λούκα και με αποδέκτη της μπαλιάς του Τσομπάνη και ωραία προσποίηση του Κωστούλα ο επερχόμενος Λούκας έκανε το 0-2 για την Αρτάκη βάζοντας γερές βάσεις νίκης από το πρώτο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μειώσουν άμεσα μετά το γκολ του ΑΟΝΑ με τον Χρήστο Ζουρμπουλή να κάνε ωραία ενέργεια από δεξιά και να πασάρει στον Παύλο Ζουρμπουλή με το σουτ του τελευταίου να εξουδετερώνει εντυπωσιακά ο Γιάννης Αγριόδημος .

Το β’ ημίχρονο ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να θέλουν να μειώσουν το σκορ για να ξαναμπούν στο παιχνίδι έχοντας ένα 15 λεπτο κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας χωρίς όμως να κάνουν την μεγάλη φάση για κάποιο τέρμα.

Η Αρτάκη με τα την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού εκμεταλλευόμενη και την κούραση του Καλοχωρίου/Παντειχείου έβγαλαν αρκετές κόντρα επιθέσεις αλλά χωρίς καθαρό μυαλό στο τελείωμα έχασαν ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα.

Το Καλοχώρι/Παντείχι που στάθηκε με αξιοπρέπεια στο παιχνίδι είχε στις καθυστερήσεις την ευκαιρία για κάποιο τέρμα με τον Πάλλη να νικιέται από τον Αγριόδημο στο σουτ που επιχείρησε στο 93′ του αγώνα.

Το αγώνα σφύριξε ο Βαλάντης Βρακάς με συνεργάτες τους Γιάννη Σπανό και Κώστα Αργύρη.

Ο Πρόεδρος του ΑΟΝΑ Γιάννης Βαγιάνης στα “κάγκελα”

. Από τα σύρματα είδαν τον αγώνα με μεγάλη αγωνία οι ισχυροί άνδρες του ΑΟΝΑ πρόεδρος Γιάννης Βαγιάννης και ο αντιπρόεδρος Νίκος Ματζάνας.

  • . Πρωτοποριακό σίγουρα αυτό που κάνει η διοίκηση του Καλοχωρίου/Παντιχίου με το που πληρώσεις τον αντίτιμο του αγώνα παίρνεις και μία καρέκλα για να δεις τον αγώνα ελλείψει κάποιας κερκίδας στο γήπεδο.
  • Παρόν στο γήπεδο ο προπονητής του Βατώντα Γιάννης Λεσγής για να δει την Αρτάκη μια και είναι ο επόμενος αντίπαλος του Αστέρα Βατώντα.
  • Δεν ξεχνάει την παλιά του αγάπη ο Κώστας Αναγνωστάκης που έχει περάσει από τον πάγκο του Καλοχωρίου/Παντειχιου πανηγυρίζοντας και άνοδο.
  • Πολλά παράπονα στην ανάπαυλα του ημιχρόνου από τους φιλάθλους και τους υπευθύνους των γηπεδούχων προς την διαιτητή Βαλάντη Βρακά.

Καλοχώρι/Παντείχι(Γ.Φούρλης): Δρενάφτσης, Ντούκα, Καραλής, Ζιζόλι(82 Βλάχος), Σαμαρτζής, Π.Ζουρμπουλής, Στρατής(86′ Ζαχαριάδης), Δαμπάνης, Ζουρμπουλής Χρ., Καραμπάς Θ., Πάλλης.

 Αρτάκη(Μ.Μαυρος): Αγριόδημος, Κολιόπουλος, Μπαλαμπάνης, Γεωργίου, Θωμάς(77′ Ζαχαρόπουλος), Τσούτης, Νικολαόυ, Μπελίτσος, Τσομπάνης(64′ Τουρκοχωρίτης), Λούκας(78′ Λειβαδίτης), Κωστούλας(69′ Καραντάκης).

Για περισσότερες φωτογραφίες του αγώνα Καλοχώρι/Παντέιχι-Αρτάκη ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ