Με τους βαθμούς της νίκης, μετά από σχεδόν πέντε μήνες, έφυγε από το γήπεδο το Καλοχώρι/Παντείχι κερδίζοντας με 3-1 το Αυλωνάρι και μάλιστα με ανατροπή στο σκορ. Μια νίκη που φέρνει ηρεμία και αισιοδοξία στους γηπεδούχους για την ομολογουμένως δύσκολη συνέχεια.
Πολύ ωραίο παιχνίδι με πλούσιο θέαμα είχαμε στο α’ ημίχρονο και από τις δύο ομάδες με την ομάδα του Αυλωναρίου να ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς, αφού πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο, ανοίγει το σκορ με πέναλτι του Ρουμπή.
Οι γηπεδούχοι όμως δεν πτοήθηκαν και μάλιστα σε διάστημα 17′ έφεραν τούμπα το παιχνίδι παίρνοντας αέρα δύο τερμάτων.
Το β’ ημίχρονο είχε διαφορετική εικόνα. Ήταν φτωχό σε θέαμα με αρκετή δύναμη και ένταση. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να διαφυλάξουν τη νίκη δίνοντας χώρο στο Αυλωνάρι και προσπαθώντας με αντεπιθέσεις να κάνουν τη ζημιά.
Από την άλλη, το Αυλωνάρι πίεσε, στο τελευταίο εικοσάλεπτο έκλεισε για τα καλά τους γηπεδούχους χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια μεγάλη ευκαιρία μέχρι το τέλος του αγώνα.
Στο 5′ δυνατό σουτ του Αποστόλου, εύκολα αποκρούει ο Κελάι.
Στο 8′ ωραία ενέργεια και σέντρα του Τσιάκου, βρίσκει τον Μάλλιο μέσα στη περιοχή που ανατρέπεται από Βλάχο και Πρέντσι.
Το πέναλτι εκτελεί ο Ρουμπής και κάνει το 0-1.
Στο 14′ ο Κονόμι σεντράρει στη καρδιά της άμυνας του Αυλωναρίου και ο Παριανός στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Στο 24′ έξοχος συνδυασμός Μάλλιου-Κατσούλα-Τσιάκου, το σουτ του τελευταίου βρίσκει στο αριστερό δοκάρι του Πρέντσι.
Στο 29′ ο Παριανός από το ύψος της περιοχής επιχειρεί δυνατό σουτ, η μπάλα βρίσκει σε πλάτη αμυνόμενου, αλλάζει λίγο πορεία και καταλήγει στα δίχτυα του Κελάι για το 2-1.
Στο 31′ ο Λέκκας φεύγει στην αντεπίθεση και από πλάγια δεν δυσκολεύεται να πλασάρει τον εξελθόντα Κελάι για το 3-1.
Στο 34′ ο Τσιαμπαλής θα βρεθεί απέναντι από τον Κελάι, δεν θα καταφέρει όμως να τον νικήσει.
Στο 48′ το δυνατό σουτ του Ηλία θα φέρει τη μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Πρέντσι.
Στο 57′ ο Τσιαμπαλής βρίσκεται πεσμένος μέσα στη μεγάλη περιοχή και δέχεται τη κίτρινη κάρτα για θέατρο μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο των γηπεδούχων που απέφεραν την κίτρινη κάρτα στον κ. Ακριτίδη και την αποβολή του κ. Σταματίου Δ.
Στο 66′ ο Κατσούλας από καλό σημείο δεν θα μπορέσει να νικήσει τον Πρέντσι.
Στο 93′ ο Πόγκας Α. θα σουτάρει δυνατά, αλλά  η μπάλα βρίσκει στα σώματα των αμυντικών των γηπεδούχων και απομακρύνεται.
ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ(Ακριτίδης Δ.): Πρέντσι, Βλάχος, Ντεγιάννης Θ., Καραμπάς Κ., Χασανλάρι, Κονόμι(90′ Σαμαρτζής), Λέκκας, Αποστόλου(90′ Μαργέτης), Τσιαμπαλής(87′ Ντεγιάννης Ε.), Παριανός(79′ Αγγελάκης), Μπασούκος
ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ(Μπασούκος Γ.): Κελάι, Μάλλιος, Ξυράφης, Κόκκος, Μαστροκώστας, Ντρακόντι, Τσιάκος, Κατσούλας(71′ Γκιούλι), Ρουμπής(66′ Πόγκας Α.), Ηλίας, Πόγκας Κ.(34′ λτ Κούκης Γ.)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκάτσος
ΒΟΗΘΟΙ: Ιωάννου- Αντωνίου Χ.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ