Το Καλοχώρι/Παντείχι σημείωσε μεγάλη νίκη με παλικαρίσια ανατροπή στο καθοριστικό παιχνίδι με τον Ελλήσποντο επικρατώντας με 2-1, παραμένοντας ζωντανό στο κυνήγι παραμονής στην μεγάλη κατηγορία.
Σε ένα βαρύ, από τη βροχή που έπεφτε καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, αγωνιστικό χώρο, οι δύο ομάδες προσέφεραν ωραίο θέαμα με πλούσιες φάσεις, τρία τέρματα, δύο δοκάρια, δίνοντας τα πάντα για την πολυπόθητη νίκη.
Οι “πρόσφυγες” έλεγχαν το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκειά του, προηγήθηκαν στο σκορ, αλλά αν δεν απέφευγαν τα λάθη, κυρίως λόγω άγχους και ήταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική τους προσπάθεια, ίσως να έφταναν σε μια καθαρή εκτός έδρας νίκη.
Οι γηπεδούχοι από τη μεριά τους ευτύχησαν να σκοράρουν και να ισοφαρίσουν στη δεύτερη ουσιαστική ευκαιρία του α’ ημιχρόνου και κάνοντας κατάθεση ψυχής κέρδισαν το παιχνίδι και συνεχίζουν να ελπίζουν.
Στο 6′ ο Τσιαμπαλής με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Τόρα.
Στο 7′ ο Κατσίμπρας με δυνατό σουτ δεν θα μπορέσει να νικήσει τον Κατσιμήτρο.
Στο 11′ ο Μπασούκος ψιλοκρεμαστή σέντρα σουτ λίγο κάτω από το κέντρο του γηπέδου θα στείλει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Τόρα.
Στο 27′ μεγάλη ευκαιρία για τον Ελλήσποντο  όταν ο Ανέστης μπροστά από τον Κατσιμήτρο δεν προλαβαίνει να στοπάρει τη μπάλα.
Στο 34′ δυνατό σουτ του Ανέστη, προσωρινή απόκρουση του Κατσιμήτρου, ο Νικολάου που γίνεται κάτοχος της μπάλας θα σουτάρει και θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
Στο 40′ ο Λέκκας με δυνατό σουτ έξω από τη περιοχή θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια κάνοντας το 1-1.
Στο 44′ ο Μπασινάς θα νικηθεί δύο φορές, μία από την επέμβαση του Κατσιμήτρου και τη δεύτερη από τα σώματα των αμυνόμενων.
Στο 58′ έξοχος συνδυασμός Κονόμι-Αποστόλου, η σέντρα του τελευταίου θα βρει τον Τσιαμπαλή, η κεφαλιά του οποίου θα στείλει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 62′ ο Μπασινάς εξ’ επαφής από το φάουλ του Νάτση δεν θα μπορέσει με κεφαλιά να νικήσει τον Κατσιμήτρο που διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ.
Στο 67′ ο Παριανός από πλάγια θέση μέσα στη περιοχή θα πλασάρει ιδανικά τον Τόρα και θα κάνει το 2-1.
Στο 86′ ο Στρατής με δυνατό σουτ έξω από τη περιοχή, θα αναγκάσει τον Κατσιμήτρο να πεταχτεί στην αριστερή του γωνία και με τα ακροδάχτυλα να στείλει τη μπάλα κόρνερ.
Πολύ καλή η διατησία του κ. Κασομούλη και των βοηθών του Κωνστάντιου-Αλεξίου
ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ(Ακριτίδης Δ.): Κατσιμήτρος, Μπασούκος, Χασανλάρι, Ντεγιάννης Θ., Αγγελάκης, Παριανός, Λέκκας(85′ Σαλεμής), Αποστόλου(93′ Σταματίου), Τσιαμπαλής, Κονόμι, Ντεγιάννης Β.(67′ Σταμέλος).
ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ(Κρόκος Γ.): Τόρα, Γιαλός, Νάτσης, Αγγελάτος, Ντούκα, Μπασινάς, Νικολάου(77′ λτ Πέτσας), Κατσίμπρας, Μπινιάκος, Ανέστης, Μάλλιαρης(79′ Στρατής)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κασομούλης
ΒΟΗΘΟΙ: Κωνστάντιος-Αλεξίου

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ