Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη για το Καλοχώρι Παντείχι στην έδρα του επί του Ελλήσποντου με 2-1 μία νίκη που ήρθε με ανατροπή του σκορ στο β’ ημίχρονο.

Η ομάδα του Κώστα Σταματίου ήταν ανώτερη συνολικά και στα 90′ κατακτώντας μια πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι με ήρωα στο πρώτο ημίχρονο το 17χρονο τερματοφύλακα Γιάννη Μίχο που κράτησε το σκορ στα επίπεδα του 0-1 και νικήθηκε μία φορά από την “οβίδα” του Λάζρι στο 42′ έκανε την αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε την νίκη με 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι του Κώστα Καλλιμάνη πέταξαν στον “κάλαθο των αχρήστων” την σπουδαία εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου έμειναν στα αποδυτήρια στο ημίχρονο και με παιδικά λάθη όχι ανάλογα της ποιότητας που έχουν σαν ομάδα και της εμπειρίας των ποδοσφαιριστών που διαθέτουν ηττήθηκαν φυσιολογικά με 2-1.

Το μοναδικό αν θεωρηθεί ελαφρυντικό για την ήττα του Ελλήσποντο ήταν οι απουσίες των Ντούμα, Ντούκα, και Βασιλείου, ενδεικτικό ότι ο Κώστα Καλλιμάνης έκανε μία μόλις αλλαγή και αυτή στο 85′ λεπτό του αγώνα.

Στο 42′ οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγήθηκαν μετα από ωραία ατομική ενέργεια του Λάζρι και σουτ στο “Γ” του Μίχου με 0-1.

Στο 46′ του β’ ημιχρόνου ο Μήτρου εκμεταλλευτηκε ασυνεννοησία Γεωργίου Ρουμελιώτη και τερματοφύλακα Μαντά και ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 71′ με ωραίο πλασαριστό διαγώνιο σουτ ο Ζαχαριάδης έκανε το 2-1 για το Καλοχώρι Παντέιχι.

Δύο δοκάρια για τους γηπεδούχους στο β’ ημιχρονο Μητρου(οριζόντιο) και Ζαχαριάδης (αριστερό κάθετο).

Με δέκα ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσαν την αναμετρηση οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής του Περικλη Σαμαρτζή με 2η κίτρινη στο 85′ του αγώνα.

 

Το αγώνα σφύριξε η Χριστίνα Κούκουρα με συνεργάτες τους Αντώνη Λιαγκάκη και Άγγελο Παππά.

Καλοχώρι Παντείχι(Κ.Σταματίου): Μίχος, Χατζηαντωνάκης, Σιγανός (84′ Χ. Καραμπάς), Κ. Καραμπάς, Βλάχος, Σαμαρτζής, Κονόμι, Αποστόλου (76′ Σαμπάνης), Χασανλάρι (46′ Τρίκας), Ζαχαριάδης, Μήτρου (91′ Σταματίου).

Ελλήσποντος(Κ.Καλλιμάνης): Μαντάς, Γιαλός, Μαρίνος (83′ Κοβός), Γεωργίου, Ρουμελιώτης, Αγγελάτος, Νικολάου, Κατσίμπρας, Κουζούλογλου, Ανέστης, Λάζρι.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ