Σε ένα πραγματικό ντέρμπι που τα είχε όλα εκτός από γκολ Καλοχώρι/Παντείχι και Κάρυστος μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.
Με πολλές μάχες σώμα με σώμα δυνατά μαρκαρίσματα και φάσεις μετρημένες στο δάχτυλο του ενός χεριού ήταν τα στοιχεία που χαρακτήρισαν το ματς.
Οι γηπεδούχοι με τρεις ευκαιρίες στο ενεργητικό τους στο 27′ όταν το σουτ του Ντουλελάρι έφυγε ελάχιστα άουτ ,στο 43 ο Πόγκας είχε σουτ πάνω στον Δρόσο και στο 53‘ πάλι ο Ντουλελάρι με προβολή είδε την μπάλα να φεύγει σαδιστικά άουτ.
Με την σειρά της η Κάρυστος μία σημαντική φάση αυτή του 10‘ όταν ο Σούλας προχώρησε σούταρε όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.
Με τον βαθμό της ισοπαλίας πλέον οι Καρυστινοί έδεσαν για τα καλά τον κάβο της πρωτιάς ενώ οι του Καλοχωρίου/Παντειχίου ισοβαθμούν πλέον με τον Απόλλωνα Παραλίας και θα λύσουν οι δυο τους τις διαφορές τους την προσεχή αγωνιστική σε ένα ματς μία κατηγορία στο γήπεδο του Καλοχωρίου/Παντειχίου
Να σημειωθεί πως στο ματς κιτρινίστηκαν αρκετοί παίκτες από τον πολύ καλό στον πειθαρχικό έλεγχο κ.Γκατσό ο οποίος είχε σαν άξιους συμπαραστάτες τους Τσιφλάκο και Πασχαλίδη.
Καλοχώρι/Παντείχι (Κώστας Σταματίου): Πάττας, Σαλεμής, Μάλλιαρης (72′ Κονόμι),
Σταματέρης, Ζιζόλι, Χασανλάρι, Σαμπάνης (68′ Σταμέλος), Σαμαρτζής , Ντουλελάρι (86′ Τσότα) , Καραμπάς Θ,Πόγκας (65′ Ευσταθίου).
Κάρυστος (Οικονομίδης): Δρόσος, Παπουτσής, Καράβολας, Σφυρίδης, Παπασταματίου, Ναυπλιώτης, Γεωργιόπουλος (68′ Δήμου), Κασέμι, Μπούσουλας (85′ Ρουκλιώτης), Σούλας, Τούρλας (69′ Μπόκαρης)

Επιμέλεια: Γιάννης Νερούτσος