Το Καλοχώρι-Παντείχι επικράτησε με 2-0 της Καρύστου κρατώντας ζωντανές τις ελπίδες του για παραμονή με την προϋπόθεση να πάρει το εισιτήριο της ανόδου ο Πρωταθλητής Ευβοίας.

Το συγκρότημα του Δ.Ακριτίδη δίνοντας συνέχεια στις καλές του εμφανίσεις πήρε το τρίποντο απέναντι στην αξιόμαχη Κάρυστο δείχνοντας πως θα παλέψει μέχρι τέλος για την παραμονή του.

Υποτονικά ξεκίνησαν οι δύο ομάδες και μέχρι το 30΄ είχαμε παιχνίδι κέντρου με αρκετά λάθη από τις δύο πλευρές, χωρίς φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Στο 35΄ ο Ντεγιάννης σέντραρε η κεφαλιά όμως του Παριανού από πλεονεκτική θέση πέρασε δίπλα από τα δοκάρια του Αραχωβίτη.

Οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ στο 40΄ το σουτ του Αποστόλου σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Αραχωβίτη.

Δύο λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου είχαμε έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους καθώς ο διαιτητής έδειξε πέναλτι για χέρι του Κ.Καραμπά.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Γεωργιόπουλος με τον Κατσιμήτρο να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να διώχνει σωτήρια.

Στην επανάληψη το Καλοχώρι – Παντείχι αύξησε την πίεση στην αντίπαλό του με αποτέλεσμα στο 55΄ ο Β.Ντεγιάννης από πλεονεκτική θέση να πλασάρει για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι κλείδωσαν τη νίκη στο 68΄ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Αποστόλου η μπάλα βρήκε στο τοίχος καταλήγοντας στα δίχτυα του Αραχωβίτη.

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο η Κάρυστος προσπάθησε να βρει το γκολ που θα την βάλει στο παιχνίδι και πάλι έχοντας όμως σε μέτρια μέρα τους Σούλα και ρούσσο δεν κατάφερε να φανεί απειλητική προς την εστία του Κατσιμήτρου.

Καλοχώρι-Παντείχι ( Δ.Ακριτίδης): Κατσιμήτρος,B. Ντεγιάννης (86΄ Θ.Ντεγιάννης) Κ.Καραμπάς ( 47΄ λ.τ.Κονόμι) Αγγελάκης,  Λέκκας, Αποστόλου, Τσιαμπαλής, , Μπασούκος Χασανλάρι, Χ.Καραμπάς, Παριανός.

Κάρυστος ( Γ.Σταυρόπουλος): Αραχωβίτης, Γεωργιόπουλος (78΄Θάτσι)  Ραβιόλος, Παπαναστασίου, Κακαβάς, Καράβολας, Ζάνι, Ποδαράς, Σούλας ( 84΄ Κασέμι)Ρούσσος, Λυμπερόπουλος (46΄Ρουκλειώτης).

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ