Δεν διεκδικεί ”δάφνες ποιότητας” το χθεσινό, εξ αναβολής, παιχνίδι ανάμεσα στο Καλοχώρι/Παντείχι και τον Όλυμπο Γυμνού, για την 14η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΕ!
Χωρίς βαθμολογικό άγχος -κύρια οι φιλοξενούμενοι- οι δύο αντίπαλοι, σε καμιά περίπτωση δεν έπιασαν τα γνωστά τους στάνταρτς απόδοσης και το παιχνίδι έτσι εξελίχθηκε, στα πλαίσια του αδιάφορου και της …αγγαρείας!
Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο κινητικοί και είχαν την κατοχή, με το σκηνικό ν’ αλλάζει κάπως στο β’ μέρος, όταν οι γηπεδούχοι πήραν πρωτοβουλίες!
Λιγοστές οι καλές φάσεις και μετρημένες στα δάκτυλα…
Το τελικό 0-0 φαντάζει σαν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα και μάλλον οι δύο αντίπαλοι, έφυγαν ικανοποιημένοι με τον βαθμό της ισοπαλίας!
*αξιοσημείωτες στιγμές του παιχνιδιού:

  • 9′ έξω από την περιοχή δύσκολο φάουλ του Μπαρώτα, μπλοκάρει αποτελεσματικά ο Βάρκας (φωτό κάτω)…
  • 28′ ο Τσούμαρης ξέφυγε από αριστερά, μπήκε στην περιοχή, όμως το σουτ του ήταν βιαστικό και η μπάλα άουτ…
  • 35′ και πάλι ο Τσούμαρης, μπήκε από αριστερά και από ερυνιοϊκή θέση σούταρε, όμως ο Βάρκας σε ετοιμότητα μπλόκαρε!
  • 42′ αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Παπασωτηρίου, τετ-α-τετ, πλάσαρε όμως ο πολύπειρος Δεληγιάννης, εκπληκτικά έδιωξε σε κόρνερ…
  • 63′ εκπληκτικό σόλο του Γιάν. Αποστόλου, δυνατό σουτ στην κίνηση και ο Δεληγιάννης με φοβερή επέμβαση διώχνει σε κόρνερ…
  • 76′ αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα ο Κονόμι, για άσχημη συμπεριφορά στην βοηθό Ελ. Κοτταρά!
  • 78′ παράλληλη σέντρα του Αργύρη από αριστερά, πάνω στην γραμμή διώχνει ο Καραμπάς…
  • 80′ νέο εντυπωσιακό σόλο του Γιάν. Αποστόλου, επικίνδυνο σέντρα-σουτ, πάνω στην γραμμή διώχνει σε κόρνερ ο Τσουμάνης…

Στιβαρή και άριστη η διαιτησία του Γιώργου Κασομούλη και των συνεργατών του Έλενας Κοτταρά και Θανάση Παλούμπη.

*ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ (Αντώνης Καπνίσης): Βάρκας, Λιάσκος, Ντασιώτης (87′ Χατζηαντωνάκης), Κ. Καραμπάς, Τσιτσόπουλος, Κραβαρίτης (88′ Χασανάϊ), Παπαχρήστος (60′ Ντούρμας), Ι. Αποστόλου, Ευσταθίου (46′ Φλώτσιος), Κονόμι, Παπασωτηρίου (60′ Μιχ. Αποστόλου).

*ΟΛΥΜΠΟΣ Γυμνού (Γιάννης Φούρλης): Δεληγιάννης, Λορ. Ζιζόλι, Πουλιπούλης, Μωραΐτης, Τσουμάνης, Χριστ. Ζιζόλι, Αργύρης (85′ Ρουμπής), Τσάλλας (λτ 55′ Τοπάλι), Τσούμαρης (64′ Ρόγκας), Μπαρώτας, Κωβός.

*για το φωτορεπορτάζ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ