Μετά από μια καλή κατά διαστήματα εμφάνιση και με εμφανή τα σημάδια της ανωτερότητας το Καλοχώρι/Παντείχι επικράτησε στην έδρα του των Λουκισίων με 2-0.
Οι γηπεδούχοι καθάρισαν το ματς στο πρώτο εικοσάλεπτο εκεί όπου πέτυχαν και τα δύο τους γκολ.
Στο 6′ ο Σαμπάνης με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή και αφού η μπάλα βρήκε και σε κάποιο πόδι κατέληξε στην δεξιά γωνία του Βυργιώτη κάνοντας το 1-0.
Και στο 20′ οι γηπεδούχοι έπαιξαν βόλεϋ μέσα στην περιοχή με το κεφάλι,πάσα του Σταματέρη και ο Cota με νέα ωραία κεφαλιά έγραψε το 2-0.
Στην συνέχεια οι μετέπειτα νικητές απλώς έκαναν συντήρηση ελέγχοντας το παιχνίδι χωρίς να κινδυνεύσουν ιδιαίτερα.
Μοναδική περίπτωση που σηκώνει αρκετή συζήτηση αποτέλεσε η φάση του 63′ όταν οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν για ένα χέρι μέσα στην περιοχή του Σταματέρη με τον διαιτητή Καλαμάτα να λέει ”παίζεται”.
Ένα δοκάρι προς το τέλος 78′ του Ξυνογαλά ήταν το τελευταίο καλό σημείο για τους γηπεδούχους να διευρύνουν την δίκαιη τελικά νίκη τους.
Η διαιτησία του κ.Καλαμάτα αν εξαιρέσει κανείς την φάση του 63′ ήταν αρκετά καλή με συμπαραστάτες τους Καρβελά και Δελχά σε ένα ματς πάντως με δυνατές μονομαχίες που είχε σαν αποτέλεσμα δύο αναγκαστικές αλλαγές για τα Λουκίσια(Τριανταφύλλου
και Σταθαράς Σπ.).
Καλοχώρι/Παντείχι(Κ.Σταματίου):Τσαρτόγλου,Σαλεμής,Ευσταθίου,Σταματέρης,Ζιζόλι,Κονόμι,Κότα(46′Ξυνογαλάς),Σαμαρτζής,Ζαχαριάδης(90’Ζαχαριάνος),Καραμπάς(84’Σταμέλος),Σαμπάνης (60’Πόγκας).
Λουκίσια(Κ.Παπαρίδης):Βυργιώτης,Παπαδόπουλος, ΜπουλούκοςΧρ, Ντοβίνος, Τριανταφύλλου(45′λ.τ.Κόλλιας), Μπουλούκος Γ(73’Τουλίτσης ), Λουκατζίκος(54’Φρούσης),Καρβέλης, ΣταθαράςΣπ(56’λ.τ.Καρατζάς), Ισαλάρι, Ξουρίκης.
Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ