Το Καλοχώρι/Παντείχι έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο άνοιγμα της αυλαίας των αγώνων κατάταξης των δευτεραθλητών της Β΄ ΕΠΣΕ, επικρατώντας του Μιαούλη Φύλλων, στο γήπεδο των Ψαχνών. Και οι δυο ομάδες έδειξαν ότι δεν κατέκτησαν τυχαία την δεύτερη θέση στους ομίλους τους και δίκαια μπορεί κανείς να υποστηρίξει πως το παιχνίδι είχε ποιότητα καλού αγώνα της μεγάλης κατηγορίας του ευβοϊκού ποδόσφαιρου, δείγμα ότι και οι δυο ομάδες αξίζουν να βρεθούν εκεί. Και οι δυο αντίπαλοι έπαιξαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ανοιχτό ποδόσφαιρο (με εξαίρεση το τελευταίο 20λεπτο που οι νικητές είχαν τον νου τους κυρίως στην άμυνα και στο πως θα κρατήσουν το προβάδισμα), σ΄ ένα παιχνίδι με ωραίο -και κατά διαστήματα «δαιμονιώδη» με την μπάλα «πάνω κάτω»- ρυθμό.

Ο Μιαούλης ξεκίνησε πιο δυνατά και δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα μόλις στο τρίτο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Κατσαρή, ο Καρβελάς έπιασε ωραίο πλασέ στον αέρα με την μία -οριζοντιώνοντας το σώμα του με το έδαφος- στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω απ΄ τ΄ οριζόντιο δοκάρι των -τυπικά- γηπεδούχων. Μετά το πρώτο πεντάλεπτο, οι «κιτρινόμαυροι» ισορρόπησαν και «απείλησαν» για πρώτη φορά με δυνατό σουτ του Λουκά έξω απ΄ την περιοχή (σχεδόν απ΄ το ίδιο σημείο απ΄ τ΄ οποίο έμελλε να σκοράρει περίπου μετά από μισή ώρα), στο 11΄, όμως ο Κατσαρής απέκρουσε. Στο επόμενο 20λεπτο, παρότι το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό δεν δημιουργήθηκαν ευκαιρίες μπροστά στις εστίες. Χρειάστηκε λοιπόν να φτάσουμε στο 33΄, οπότε και η ομάδα των Φύλλων είχε μια καλή στιγμή με σουτ του Π. Τρίκκα με φάλτσο, που όμως δεν βρήκε στόχο. Στο 38΄ το Καλοχώρι/Παντείχι «προειδοποίησε» με ψηλοκρεμαστή εκτέλεση φάουλ απ΄ τα πλάγια του Θ. Καραμπά που πήγαινε μέσα, αλλά ο Κατσαρής με ωραία επέμβαση με το ένα χέρι, έσωσε την εστία του και παραχώρησε κόρνερ. Τελικά, τρία λεπτά μετά, είχαμε την φάση που έκρινε τον νικητή, με τον Αργύρη Λουκά να σημειώνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης με δυνατό σουτ απ΄ το ημικύκλιο της περιοχής, που είχε κατάληξη την δεξιά γωνία του τέρματος του γκολκίπερ του Μιαούλη, που αυτήν την φορά δεν κατάφερε ν΄ αντιδράσει αποτελεσματικά. Λίγο πριν πάνε η ομάδες στ΄ αποδυτήρια, ο Καρβελάς έχασε μεγάλη ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσα, με σουτ εντός περιοχής, που πέρασε λίγο πάνω απ΄ τ΄ οριζόντιο δοκάρι του ΑΟΚΠ.

Στην επανάληψη, η πρώτη καλή ευκαιρία ήταν για το Καλοχώρι/Παντείχι στο 50΄ με σουτ του Αντίοχου λίγο έξω απ΄ την περιοχή, το οποίο απέκρουσε ο Κατσαρής, ενώ ο Μιαούλης «απάντησε» με σουτ του Καλαβρή δεκά λεπτά μετά, που πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 65΄ ο «δικέφαλος» έχασε την ευκαιρία να «κλειδώσει» το ματς, αφού το σουτ του Ζαχαριάδη -μετά από ωραίο «στρώσιμο» του Θ. Καραμπά που τράβηξε την άμυνα πάνω του- πέρασε άουτ, στην τελευταία ουσιαστικά καλή επιθετική προσπάθεια του Καλοχωρίου/Παντειχίου, που στην συνέχεια κυρίως προσπάθησε -και τελικά κατάφερε- να κρατήσει το πολύτιμο 1-0. Ο Μιαούλης πίεσε έντονα, ειδικά μετά το 70΄ και δημιούργησε αρκετές αξιόλογες τελικές, δίχως όμως να καταφέρει να πάρει έστω και την ισοπαλία. Χαρακτηριστικές είναι οι φάσεις μέσα σ΄ ένα λεπτό (73΄-74΄). Αρχικά, σε φάση τετ-α-τετ του Γιάννη Κατσαρή με τον Δημήτρη Κατσαρή και νικητή τον τερματοφύλακα του ΑΟΚΠ, που απέκρουσε την τελική του αντιπάλου και παραχώρησε κόρνερ. Στην συνέχεια λοιπόν, μετά την εκτέλεση κόρνερ, ο Κώστας Τρίκκας πήρε την κεφαλιά και με νέα εντυπωσιάκη επέμβαση ο πορτιέρο των «κιτρινόμαυρων» έδιωξε την μπάλα λίγο πριν αυτή περάσει την -νοητή- γραμμή του τέρματος (οι -τυπικά- φιλοξενούμενοι υποστήριξαν πως η μπάλα είχε περάσει την γραμμή και έπρεπε να καταλογιστεί τέρμα).

Καλοχώρι/Παντείχι (Φούρλης): Δ. Κατσαρής, Μάλλιαρης, Καραλής, Κ. Καραμπάς, Δασκαλόπουλος, Δαμπάνης, Λουκάς (88΄ Σακάλογλου), Αντίοχος, Ζαχαριάδης (72΄ Ίσσαρης), Θ. Καραμπάς, Σαμπάνης (84΄ Βισβίνης).

Μιαούλης Φύλλων (Ακριτίδης): Τζαβαρής, Β. Ζαχαριάς, Καρατζής, Τουλούμης, Π. Τρίκκας, Σελεμάι (53΄ Κικίδης), Κ. Καρβελάς (83΄ Γ. Καρβελάς), Μπούλιος, Καλαβρής, Γ. Κατσαρής, Κ. Τρίκκας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων κατάταξης των δευτεραθλητών:

1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Καλοχώρι/Παντείχι-Μιαούλης Φύλλων 1-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Καλοχώρι/Παντείχι 3 1-0, Ακράτητος Κεχριών 0 0-0, Μιαούλης Φύλλων 0 0-1.

2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ-13.5 (γήπεδο Ψαχνών)

Ακράτητος Κεχριών-Καλοχώρι/Παντείχι

3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Μιαούλης Φύλλων-Ακράτητος Κεχριών