Το ενδιαφέρον ήταν μονόπλευρο, με τους φιλοξενούμενους να ″ψάχνουν″ για ένα βαθμό που θα τους εξασφάλιζε την παραμονή στην κατηγορία! Οι γηπεδούχοι εδώ και κάποιες αγωνιστικές έχουν αποχαιρετήσει την κατηγορία και απλά αγωνίζονταν για να ολοκληρώσουν με αξιοπρέπεια την πρώτη, αλλά άτυχη, παρουσία τους στην μεγάλη κατηγορία!
Ήταν φυσικό λοιπόν οι παίκτες του Όλυμπου Γ. να μπούνε πιο δυνατά στο παιχνίδι και να αναζητήσουν  το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα… Μετά από ένα 20λεπτο και με τον αρχηγό Ντούρμα, άνοιξαν το σκορ… Ισορρόπισαν και πέρασαν στην αντεπίθεση, οι γηπεδούχοι, δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες είχαν ένα δοκάρι, για να έρθει το 2ο γκολ, του Όλυμπου στο 37’…
Στο ξεκίνημα του β’ μέρους, το Καλοχώρι/Παντείχι μείωσε γρήγορα (47′) σε 1-2 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, με τους δύο αντιπάλους να χάνουν κάποιες καλές ευκαιρίες…
Στο τελευταίο τέταρτο το παιχνίδι ″άνοιξε″ για τα καλά και τα γκολ έπεσαν ″βροχή″!
Δίκαιη η επικράτηση του ‘Ολυμπου Γ. και η παραμονή του στην κατηγορία, κάτι που θα μπορούσε να το έχει πετύχει πιο άνετα, ενώ το Καλοχώρι/Παντείχι, στην ″πρώτη″ του στην Α’ ΕΠΣΕ, προσπάθησε, άφησε καλές εντυπώσεις, όμως στα κρίσιμα σημεία δεν τα κατάφερε, από έλλειψη εμπειρίας…
*τα γκολ και το δοκάρι:

  • 21′ ο Σπ. Αργύρης εκμεταλλεύεται λάθος των γηπεδούχων, βγαίνει στην πλάτη  της άμυνας, και ανοίγει στον Ντούρμα που με θαυμάσιο πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 0-1!
  • 35′ κεραυνός του Παύλ. Ζουρμπουλή, ο Μωραΐτης με τα ακροδάκτυλα διώχνει, η μπάλα θα βρεί στο οριζόντιο δοκάρι και καταλήγει κόρνερ…
  • 37′ θαυμάσια ο Σπ. Αργύρης βγαίνει μόνος προς την  εστία του Δρενάφτση, ο οποίος κάνει έξοδο χωρίς αποτέλεσμα και πιεζόμενος από τον Δαμπάνη καταφέρνει και πλασάρει με επιτυχία, κάνοντας το 0-2!
  • 47′ με εντυπωσιακή κούρσα ο Χρ. Ζουρμπουλής, πλαγιοκοπεί και μπαίνει προς την περιοχή από δεξιά, την κατάλληλη στιγμή, βγάζει ασίστ στον Στρατή που με υποδειγματικό πλασέ μειώνει σε 1-2!
  • 75′ καλοχτυπημένο κόρνερ του Ν. Σακκή, μέσα στην περιοχή ο Ντούρμας, με χαμηλή γυριστή κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίκτυα και 1-3!
  • 78′ ο νεαρός Τρεγκάϊ μετά από ωραία προσπάθεια σκοράρει και κάνει το 1-4!
  • 85′ σειρά του Στρατή να μειώσει σε 2-4, πετυχαίνοντας το 2ο προσωπικό του γκολ!
  • 90′ πολύ ωραία προσπάθεια του Στρατή, δυνατό συρτό σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα στα δίκτυα στην δεξιά γωνία του Μωραΐτη, 3-4 και χατ-τρικ για τον στράϊκερ των γηπεδούχων!
  • 90+2′ ο Τρεγκάϊ ξεφεύγει πολύ ωραία και με δυνατό σουτ-πλασέ κάνει το τελικό 3-5!

Άριστο το διαιτητικό τρίο των Γιώργου Λάμπρου και των βοηθών του Αντώνη Ιωάννου και Χριστίνας Κούκουρα.

*ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ (Γιάννης Φούρλης): Δρενάφτσης, Βλάχος, Καραλής (λτ 36′ Χ. Ζαχαριάδης), Ίσσαρης, Δαμπάνης, Παύλ. Ζουρμπουλής, Στρατής, Πάλλης, Χρ. Ζουρμπουλής, Καραμπάς, Σαμπάνης.

*ΟΛΥΜΠΟΣ Γ. (Παναγιώτης Κοντογιάννης): Μωραΐτης, Ε. Κιούσης (62′ Τρεγκάι), Ν. Σακκής, Κουτσαυλής, Μπισμπικόπουλος, Ηλ. Αργύρης, Ντούρμας, Κηρύκος (83′ Καρλατήρας), Τσούμαρης, Παριανός (80′ Μήτρου), Σπ. Αργύρης (86′ Γ. Ρουμπής).

*για το φωτορεπορτάζ του αγώνα ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ