*Καλοχώρι/Παντείχι: ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

Οδυνηρή ήττα για το Καλοχωρι/Παντείχι, μέσα στην έδρα του, με 0-3 από τον Λήλα!  Μια ήττα που φέρνει τους νεοφώτιστους, σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς μετά τον οριστικό υποβιβασμό και του ΑΟ Χαλκίς, οι ομάδες που θ’ αποχαιρετίσουν την Α’ ΕΣΕ θα είναι 4!
Στην αντίπερα όχθη ο Λήλας ουσιαστικά με τους 37 βαθμούς που έφτασε με αυτή την νίκη, γλύτωσε από την όποια περιπέτεια!
Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι, με εμφανές το άγχος από την σπουδαιότητα του αγώνα, προσπάθησαν να απειλήσουν την εστία του Τόρα, χάνοντας κάποιες καλές σχετικά ευκαιρίες… Ο Λήλας με ιδιαίτερη προσοχή στην αμυντική γου λειτουργία, κράτησε ανέπαφη την εστία του, για να πάνε στ’ αποδυτήρια οι δύο ομάδες με το 0-0!
Στο β’ μέρος κρίθηκε το παιχνίδι μέσα σε 25’!

Τέλης Μακρής

Οι ″ποταμίσιοι″ του Βασιλικού, μόλις στο 49’ αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους, με γκολ του Τέλη Μακρή, 0-1!
Ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους, που δεν πρόλαβαν όμως  να  συνέλθουν και ήρθε το 2ο χτύπημα, από τους Βασιλικαριώτες, που με σκόρερ τον Χαζαρίδη έγινε

Μιχάλης Χαζαρίδης

το 0-2, στο 55’  και έκαναν τα πράγματα πάρα πολύ δύσκολα για την ομάδα του Γιάννη Φούρλη!
Ήταν μια εξέλιξη που ΄΄έκοψε΄΄ τα πόδια των ΄΄κιτρινόμαυρων΄΄ που δεν είχαν τα ψυχικά αποθέματα ν’ αντιδράσουν!

Μάριος Τσούρα

Το ΄΄…κερασάκι στην τούρτα΄΄ έβαλε ο Μάρ. Τσούρα στο 72’ κάνοντας το 0-3 και στέλνοντας στα ΄΄Τάρταρα΄΄ τους γηπεδούχους!
Διαιτητές: Χριστίνα  Κούκουρα (Δαυϊδ Πριόνας-Κώστας Δάλλας).

*ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ  (Γιάννης Φούρλης): Τζαρτόγλου, Βλάχος, Καραλής (41′ Ντούκα), Ζιζόλι, Σαμαρτζής (59′ Ίσσαρης), Δαμπάνης, Β. Ζαχαριάδης (70′ Σακάλογλου), Παύλ. Ζουρμπουλής, Στρατής, Καραμπάς (68′ Πάλλης), Χρ. Ζουρμπουλής.

*ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ (Τάσος Ταυταρίδης): Τόρα, Κικίδης, Βάθης (76′ Μπακλαγεμέζης), Χαζαρίδης, Τσούρα (90′ Λάιος), Αγγελάκης (87′ Μανικιώτης), Παπίλας, Αλεξίου (80′ Βαγγέλη), Μακρής, Πεσχύρας, Αναγνώστου.