Χτυπημένος από την επάρατο, το πάλεψε, όσο μπορούσε, όμως τελικά νικήθηκε και αποχαιρέτησε τα εγκόσμια ο γνωστός Ζαχαροπλάστης αλλά και ποδοσφαιρικός παράγοντας, Γιώργος Τζήμας, σε ηλικία μόλις 72 χρόνων!
Στα 20 του χρόνια έρχεται από τα Γιάννενα και υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία στην Εύβοια και συγκεκριμένα στην Χαλκίδα…!
Εδώ γνωρίζει την γυναίκα του Αναστασία, την οποία και παντρεύεται…

Ο Γιώργος Τζήμας

″Ερωτικός μετανάστης″, πλέον ο αείμνηστος Γιώργος Τζήμας, πολιτογραφείται Χαλκιδέος και γίνεται μόνιμος κάτοικος της πρωτεύουσας της Εύβοιας!
Μαθαίνει την τέχνη του Ζαχαροπλάστη, στην επιχείρηση ″Μαυρομάτη″ και εξελίσσεται σε έναν από τους κορυφαίους της Χαλκίδας! Σε συνεργασία με τον Μαυρομάτη, ανοίγουν τον πρωτοποριακό για την εποχή του, πολυχώρο ″Ακτή Μαυρομάτη″ στην Φανερωμένη της Ν. Αρτάκης, ένα κατάστημα που γνώρισε μεγάλες δόξες, καθώς ήταν από τα μεγάλα ″in″ καταστήματα της εποχής! Και πάλι με τον Μαυρομάτη αξιοποιούν το ″Ντερνέκι″ και στην συνέχεια, ανοίγει Ζαχαροπλαστείο-εργαστήριο στο Αφράτι!
Κάπως έτσι σκιαγραφείται η επαγγελματική πορεία του Γιαννιώτη, που έγινε Χαλκιδέος, Γιώργου Τζήμα!
Λάτρης του ποδοσφαίρου ο Γιώργος Τζήμας, δραστηριοποιείται στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, υπηρετώντας το σαν παράγοντας στις ομάδες του Πανδοκαϊκού και της Αναγέννησης Αφρατιου!
Την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, την ″μεταλαμπαδεύει″ και στους 4 γιους του…
Ο Κυριάκος, εξελίσσεται κάνει λαμπρή καριέρα κύρια στην μεγάλη κατηγορία της Εύβοιας, και γίνεται ένας από του λίγους ″μακροβιότερους″ ποδοσφαιριστές των Ευβοϊκών γηπέδων, διαγράφοντας πορεία 10ετιών, ενώ παράλληλα ασχολείται και με την Αθλητική δημοσιογραφία (ραδιόφωνο & τηλεόραση)!
Σημαντική όμως πορεία στον ποδοσφαιρικό χώρο της Εύβοιας κάνουν και τα άλλα 3 αδέλφια του ο Νάσος, ο Βαγγέλης και ο Γρηγόρης!

Το ″ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ″ το ραδιόφωνο του 96.5fm και όλοι οι συνεργάτες τους, εκφράζουν στην οικογένεια του εκλιπόντος Γιώργου Τζήμα, τα
ΘΕΡΜΑ τους ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ.