Σαν ΄΄κεραυνός εν αιθρία΄΄ έπεσε στην περιοχή του Αλιβερίου και όχι μόνο, η είδηση του ξαφνικού χαμού  του παλαίμαχου άσου του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου Νίκου Καλοκαιρινού!
Ο Νίκος Καλοκαιρινός,
που ζούσε μόνιμα στο Αλιβέρι, με την οικογένειά του, έφυγε από την ζωή χθες Τετάρτη (04-Αυγούστου) το απόγευμα σε ηλικία 61 ετών.
Ο Νίκος Καλοκαιρινός βρισκόταν σε κάποιο χωράφι του, στον Δύστο (συνοικισμός Κουτουμουλά) για αγροτικές δουλειές (ασχολείτο τα τελευταία χρόνια, με διάφορες καλλιέργειες), εκεί ένιωσε αδιαθεσία και ζαλάδα, του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο ΚΥ Αλιβερίου και από εκεί στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε σοβαρό καρδιακό πρόβλημα! Και ενώ όλα ήταν έτοιμα για να διακομιστεί σε Νοσοκομείο της Αθήνας, για άμεση επέμβαση, άφησε την τελευταία του πνοή, από ανακοπή καρδιάς!
Ο αείμνηστος Νίκος Καλοκαιρινός, ήταν παντρεμένος με την Χαλκιδαία Κατερίνα Σπυροπούλου και με την οποία είχε αποκτήσει δύο κόρες, την Κέλλυ και την Φωτεινή! Για πολλά χρόνια ο Νίκος Καλοκαιρινός διατηρούσε στο Αλιβέρι πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ!

Μια ανέκδοτη φωτογραφία του αξέχαστου Νίκου Καλοκαιρινού (2ος από αριστερά), έχοντας δίπλα του, τον ΄΄κολλητό΄΄ του Δημήτρη Φραγκούλη, και από δεξιά στην φωτό διακρίνονται οι Τάκης Παππάς, Σπύρος Παππάς, Κυριάκος Κακουλίδης και στο άκρο αριστερά ο Παναγιώτης Κούκης!

Ο Νίκος Καλοκαιρινός, ήταν ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής με πολύ πλούσια και καλή καριέρα!  Ξεκίνησε από τον Ταμυναϊκό Αλιβερίου, μεταπήδησε στον ΑΟ Θήβας και στην συνέχεια στον  ΑΟ Χαλκίς (στη Β’ Εθνική).

Μετά τον ΑΟ Χαλκίς, συνέχισε και πάλι με τα χρώματα του Ταμυναϊκού όπου και έκλεισε την καριέρα του!
Έπαιξε στην σπουδαία ομάδα του Ταμυναϊκού που μεγαλούργησε στην Δ’ Εθνική, την 10ετία του 1990!
΄΄Κρεμάει΄΄ τα παπούτσια του και αναλαμβάνει προπονητής στην ομάδα του Αλιβερίου, για 7 ολόκληρες αγωνιστικές περιόδους! Επανήλθε στον πάγκο του Ταμυναϊκού τον Ιανουάριο του 2011, αντικαθιστώντας τον Σπύρο Κατσινή, μέχρι την λήξη της περιόδου…

Ασχολείται με τις εκλογές της ΕΠΣΕ το 2015 όταν κατεβαίνει υποψήφιος σαν αναπληρωματικός και είχε αναδειχθεί 2ος  σε ψήφους.

*ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ του Δ & Α εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Καλοκαιρινού! Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…