Ο Γιάννης Κικίδης!

Διανύουμε το 2μηνο των μεταγραφών και φυσικό είναι να προχωρήσουμε και εμείς σε μία -μέχρι στιγμής- ″μεταγραφή″, που αναμένεται και θα να είναι σίγουρα, η πιο ηχηρή στον χώρο των ΜΜΕ!
Μετά από ένα ″φλέρτ″ πυ είχε ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, ήρθε η ώρα και αυτό να γίνει πραγματικότητα και να πάρει ″…σάρκα και οστά″!
Ο καταξιωμένος και οπωσδήποτε έμπειρος Γιάννης Κικίδης, από τους ρεπόρτερ που γνωρίζουν άριστα το αντικείμενο, είναι πλέον και επίσημα συνεργάτης και μέλος της δημοσιογραφικής ομάδας του κορυφαίου, Ευβοϊκού Αθλητικού portal ″Δυνατά & Αθλητικά″ αλλά και μέλος του Αθλητικού Τμήματος του Ραδιοφώνου του 96.5 fm του Σταθμού των Εργαζομένων! 

Όλοι εμείς οι συντελεστές και συνεργάτες του ″Δυνατά & Αθλητικά″ και του Αθλητικού Τμήματος του Ραδιοφώνου του 96.5 fm, καλωσορίζουμε τον φίλο Γιάννη, που με την συμμετοχή του δυναμώνει σε πολύ μεγάλο βαθμό την ομάδα μας, η οποία θα παρουσιαστεί πολύ πιο δυνατή στην έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου!

Φυσικά και για τους πιστούς μας φίλους, έχουμε ακόμα, μέχρι το ξεκίνημα των αγωνιστικών υποχρεώσεων, μιά-δυό ενδιαφέρουσες εκπλήξεις!