Καλό Παράδεισο, φίλε Κώστα Πικραμένε!

Μετά από μια μεγάλη ταλαιπωρία της υγείας του τα τελευταία χρόνια, άφησε την τελευταία του πνοή, ο παλιός γνωστός διαιτητής ποδοσφαίρου, αλλά και γνωστός Χαλκιδαίος, Κώστας Πικραμένος, σε ηλικία 63 ετών…!

Ο αείμνηστος Κώστας Πικραμένος, σε μια από τις πολλές και πολύ καλές στιγμές στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας.

Ο αείμνηστος Κώστας Πικραμένος, γεννήθηκε και ανδρώθηκε στην περιοχή ΄΄Πλάτωμα΄΄ -περιοχή Νοσοκομείου Χαλκίδας-, από μικρός λάτρεψε την΄΄στρογγυλή θεά΄΄ του ποδοσφαίρου και την οποία υπηρέτησε πιστά για πολλά-πολλά χρόνια, σαν ποδοσφαιριστής αρχικά (έπαιξε σε αρκετές Ευβοϊκές ομάδες) και σαν διαιτητής στην συνέχεια… Άνθρωπος με αστείρευτο χιούμορ, ήταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και ήταν αξιαγάπητος απ’ άκρου σ’ άκρο στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Εύβοιας!

Ο αείμνηστος Κώστας Πικραμένος, στο γήπεδο του Βούρκου, σε παιχνίδι Προποντίδας-Λήλα Βασιλικού, με διαιτητή τον επίσης αείμνηστο Δαμιανό Αλεπίδη και την πρωτοεμφανιζόμενη τότε Χριστίνα Κούκουρα…

Στις κάποιες περιπέτειες (στα προσωπικά και στα εργασιακά του), που είχε, ήρθε να προστεθεί το μεγάλο πρόβλημα με την υγεία του, καθώς το σάκχαρο κυριολεκτικά τον κατέβαλε και ψυχικά, αλλά κύρια σωματικά… Με προσωπικές ενέργειες του Διοικητή του Νοσοκομείου Χαλκίδας, Παναγιώτη Τζαφέρου, (με τον οποίο γνωρίζονταν από την εποχή που ήταν ποδοσφαιριστής, και ο Κ. Πικραμένος διαιτητής), νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, πολύ καιρό και όταν σταθεροποιήθηκε, μέχρι ένα σημείο η υγεία του, μεταφέρθηκε στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων στο Βαθύ! Δυστυχώς η κακή κατάσταση της υγείας του τελικά ήταν μοιραία, ο οργανισμός του δεν άντεξε και έτσι χθες Τρίτη κατέληξε…

Με ενέργειες του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας, θα γίνει η κηδεία του στο Νέο κοιμητήριο Χαλκίδας…

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει φίλε Κώστα Πικραμένε…