Ο αείμνηστος Σπύρος Παναγιώτου, ΄΄επί τω έργω΄΄!

Δυστυχώς τούτη η χρονιά συνεχίζει να μας γεμίζει με λύπες και απώλειες αγαπημένων μας ανθρώπων!
Αυτή την φορά και την περασμένη Τρίτη 20 Αυγούστου, το κακό μαντάτο ήρθε από την γειτονική Θήβα!
Ο πολύ καλός μας φίλος, ο γνωστός cameraman του τηλεοπτικού Σταθμού STAR Λαμίας, Σπύρος Παναγιώτου, μας άφησε και ταξίδεψε στους ουρανούς!

Ο ΄΄παντός καιρού & τόπου΄΄ Σπύρος, στο γήπεδο της Κύμης, στην φιέστα ανόδου του ΑΟ Κύμης,

Ο Σπύρος, που για δεκαετίες εργαζόταν, στο τηλεοπτικό κανάλι της Λαμίας, αποχαιρέτησε τα εγκόσμια, προδομένος από την καρδιά του.

Ο Σπύρος Παναγιώτου ήταν μόλις 52 ετών. Άφησε πίσω του την αγαπημένη του σύζυγο, 7 παιδιά, μεταξύ των οποίων δυο ανήλικα και ένα εγγόνι, αλλά και όλους εμάς του καλούς του φίλους σε όλη την Ανατολική Στερεά και την Εύβοια! .
Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Δουλευταράς, πρόθυμος και ικανός δούλευε πάντα με ζήλο για το κανάλι καταγράφοντας ότι συνέβαινε στην τοπική κοινωνία (πολιτισμό-πολιτική-αθλητισμό) της Ανατ. Στερεάς και της Εύβοιας (τα τελευταία χρόνια λόγω υγείας ΄΄περιοριζόταν΄΄ στην περιοχή της Θήβας)!

Στο Στάδιο Ψαχνών, τότε που ο ΄΄ΗΡΑ΄΄ μεγαλουργούσε στις Εθνικές κατηγορίες, με έναν ΄΄δικό΄΄ μας, τον Απ. Αποστολίδη!

Ήταν ο ΄΄παντός καιρού και τόπου΄΄ Σπύρος, με τους αμέτρητους φίλους σε όλη την περιφέρεια, ο ΄΄δικός΄΄ μας Σπύρος!
Δυστυχώς μας άφησε νωρίς, όπως και την αγαπημένη του οικογένεια!

Καλέ μας φίλε Σπύρο, όλοι εμείς εδώ στο ΄΄Δυνατά & Αθλητικά΄΄ που σε γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί σου, νιώθουμε φτωχότεροι από την απώλειά σου! ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ καλέ και αξέχαστε φίλε Σπύρο, θα ζεις για πάντα στις καρδιές μας!