Συνέχεια φιλικών προετοιμασίας για τις ομάδες τις Α΄ ΕΠΣΕ, με ακόμη ένα παιχνίδι στο γήπεδο της Καστέλλας, όπου συναντήθηκαν η ΑΕΚ Χαλκίδας με την τοπική ομάδα. Οι δυο αντίπαλοι προέρχονταν από φιλικές εκτός έδρας νίκες -σε Μαρτίνο η ΑΕΚ Χ. και Αρτάκη η Καστέλλα- και οι προπονητές  χρησιμοποίησαν  όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στην διάθεση τους, δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα και βγάζοντας ταυτόχρονα ασφαλή συμπεράσματα για την συνέχεια της προετοιμασίας και ενόψει του κυπέλλου Ευβοίας, που είναι ΄΄προ των πυλών΄΄.

Είχαμε  ένα ΄΄άσφαιρο΄΄  πρώτο ημίχρονο, με την ΑΕΚ Χ. να έχει την πρωτοβουλία αλλά να τα χαλάει στην τελική πάσα και την Καστέλλα να στέκεται καλά αμυντικά,  με σαφή  όμως επιθετική δυσκολία στην δημιουργία απειλής προς την αντίπαλη εστία. Στο δεύτερο ημίχρονο και ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό του (απ΄ το 65΄ και μετά δηλαδή), η ΑΕΚ Χ. βρήκε τον τρόπο να εξασφαλίσει την νίκη, μιας και μετουσίωσε την υπεροχή σε γκολ που σημείωσαν οι Βρέττος, Ταυταρίδης, Βεζυρτζόγλου.

*Τον αγώνα σφύριξε ο Βαγγέλης Σιμιτζής με συνεργάτες την Χριστίνα  Κούκουρα και τον Αντώνη Μιχελη.

*Φυσικά δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη η νέα κερκίδα του γηπέδου της Καστέλλάς, που τοποθετήθηκε τις τελευταίες μέρες και σίγουρα θα διευκολύνει πολύ τους φιλάθλους.