Με 0-3 πέρασε η Αρτάκη από την Καστέλα επικρατώντας της τοπικής ομάδας στον β’ γύρο του Κυπέλλου Ευβοίας.

Το συγκρότημα του Κώστα Κλάδη που ξεκούρασε αρχικά τους Καραμπά, Ντελέκο, Κολιόπουλο, Βεζυρτζόγλου, Ραντζα, και αργότερα τους Μαυρόπουλο με Λούκα, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές και κυρίως σε αυτούς που δεν είχαν πάρει και πολύ χρόνο μέχρι τώρα σε φιλικά και επίσημα.

Πλέον οι ερυθροκίτρινοι μπαίνουν σε εβδομάδα πρωταθλήματος με το ματς με το Ύπατο για την 1η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής στο “Νίκος Κίλιμπας” να είναι ο στόχος τους.

Από την μεριά της η Καστέλλα του “Δάσκαλου” Τάκη Σπυρόπουλου έδειξε ότι γίνεται ομάδα σιγά σιγά και αν γεμίσει και περισσότερο το ρόστερ(ποσοτικά και ποιοτικά) της θα γίνει μία εξαιρετική ομάδα.

Τα γκολ για την Αρτάκη πέτυχαν δύο ο Μαυρόπουλο(44′ και 66’με αντίστοιχα σουτ) που μέρα με την μέρα αποδεικνύεται φλέβα χρυσού για τον ΑΟΝΑ, για να κλείσει το σκορ ο πολύ ανεβασμένος στο ξεκίνημα της σεζόν Παναγιώτης Καραντάκης.

Το αγώνα σφύριξε ο Καρράς με συνεργάτες τους Δελχά και Πασχαλίδη.

ΑΠΟ Καστέλλας(Τ.Σπυρόπουλος): Δεληγιάννης, Δεδεμπίλης (50′ Μπρέλλος), Γούσιας, Χρυσός, Παυλίδης, Κουβούσης, Γραμματικόγιαννης, Τριανταφύλλου, Γιώ. Παπαδόπουλος, Αγάπ. Παπαδόπουλος, Δημόπουλος (72′ Αντωνίου).

Αρτάκη(Κ.Κλάδης): Ναβροζίδης, Μαστροκώστας, Τσίγκας (52′ Κολιόπουλος), Βελής, Μπελίτσος, Μαυρόπουλος (78′ Στούπας), Λούκας (72′ Λειβαδίτης), Ζαχαρόπουλος, Σπανός, Καραντάκης, Χατζηστάμου.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ