Μία διπρόσωπη αγωνιστικά Καστέλλα νίκησε τα Αλάτσατα με 4-0 παίρνοντας την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του κυπέλλου Ευβοίας εκεί βέβαια που θα αντιμετωπίσει το μεγαθήριο που ακούει στο όνομα Αρτάκη.

Η ομάδα του Τάκη Σπυρόπουλου παρότι είχε μέτρια απόδοση στο πρώτο ημίχρονο εμφανίστηκε “άλλη” ομάδα βγαίνοντας από την ανάπαυλα του ημιχρόνου και με διαστημική απόδοση στο β’ ημίχρονο επικράτησε με 4-0.

Τα γκολ για την Καστέλλα πέτυχαν οι Γιώργος Παπαδόπουλος στο 50′ το 1-0 με σουτ, 62′ Τριανταφύλλου με κεφαλιά το 2-0, τρομερό γκολ από τον Νάσο Παυλίδη με απ ευθείας φάουλ από 40 μέτρα στο 65′ το 3-0, για να κλείσει το σκορ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς ο Κιούσης με πλασέ στο 73′ γράφοντας το τελικό 4-0.

Τα Αλάτσατα του Σταύρου Γιαννάκη μετά το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο που είχαν ευκαιρίες να πάρουν το προβάδισμα , άλλα ήταν άστοχα κατέρρευσαν σωματικά και ψυχολογικά στο β’ ημίχρονο δεχόμενα τέσσερα γκολ που έφερε τον αποκλεισμό και τον προβληματισμό για την συνέχεια και εν όψιν πρωταθλήματος.

Άριστος ο διαιτητής Γιάννης Μητρολιός με συνεργάτες τους Νικολάου και Μαρίνο.

Καστέλλα(Τ.Σπυρόπουλος):Δεληγιάννης, Δεδεμπίλης, Λεοντής(15’Χρυσός), Γούσιας, Παυλίδης, Κουβούσης, Γραμματικόγιαννης, Παπαδοπουλος Αγ., Παπαδόπουλος Γ., Τριανταφύλλου(77′ Κιούσης), Μπρέλλος(35′ Δημόπουλος).

Αλάτσατα(Στ.Γιαννάκης):Τρίκας, Τουζούν(63′ Τσάλλας Γ.), Ελευθεριάδης, Ντούκα, Καραγιάννης, Κουτσαυλής, Νερούτσος, Ματσούκας, Λαλανιτης(63′ Καρκαντλίδης), Μιχαιλίδης(72′ Ντούνας), Τσάλλας Ν.(72′ Μπανάσιος).

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ