*ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ
Ολική επαναφορά για τους ″κιτρινόμαυρους″ του Αυλωναρίου, που μέσα σε οκτώ μέρες που έγιναν τρεις αγωνιστικές, ξεπέρασαν την ″κοιλιά″ που είχαν κάνει, γνωρίζοντας 5 συνεχόμενες ήττες και υποχωρώντας αισθητά στην βαθμολογία!
Ήρθαν όμως οι 3 συνεχόμενες νίκες (με Αστέρα Βατώντα, Παντριαδικό και τώρα στην Καστέλλα), που ανέβασαν την ομάδα του Αυλωναρίου, βαθμολογικά, στους 30 βαθμούς και νιώθουν σιγουριά μακριά από την επικίνδυνη ζώνη που είχαν ″πλησιάσει″ αρκετά!
Από την άλλη μεριά η Καστέλλα σε μια πολύ δύσκολη χρονιά, ουσιαστικά έχει αποχαιρετίσει την κατηγορία, όμως αγωνίζεται σε όλα τα παιχνίδια με αξιοπρέπεια και σοβαρότητα, περιμένοντας να τελειώσει το πρωτάθλημα!

Στο Κυριακάτικο παιχνίδι του γηπέδου της Καστέλλας, παρουσίασε μονόπλευρο ενδιαφέρον, καθώς οι φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχο από το πρώτο λεπτό, μέχρι και την λήξη του αγώνα, με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν να καταφέρνουν να κρατάνε το ″0″ στην άμυνά τους μέχρι την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού!
Στο χρονικό αυτό σημείο οι παίκτες του Βαγγ. Ντόβολη, κατάφεραν να ″ξεκλειδώσουν″ την άμυνα της Καστέλλας και να φτάσουν στο 0-3, αφού προηγούμενα είχαν χάσει πολύ καλές ευκαιρίες και σημαδεύοντας δύο φορές τα δοκάρια του Ζενέλι!
Ήταν μια δίκαιη επικράτηση για την ομάδα του ΑΟ Αυλωναρίου!

*τα δοκάρια και τα γκολ:

 • 42′ φάουλ-κεραυνός του Κούρτη και η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι, του Ζενέλι…’
 • Βασ. Καρατζάς

  44′ ο Κούρτης εκτελεί κόρνερ ο Βασ. Καρατζάς μέσα στην περιοχή σηκώνεται ψηλά πιάνει καρφωτή κεφαλιά, για να καταλήξει και πάλι η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων…

 • Δημήτρης Λαθουράς

  63′ το 0-1 από φάουλ του Λαθουρά, αφού η μπάλα βρήκε σε πόδι αμυνόμενου της Καστέλλας!

 • Ανδρέας Κούρτης

  74′ ο Κούρτης κερδίζει την μπάλα, αποφεύγει έναν αντίπαλό του και με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, στέλνει την μπάλα στα δίκτυα για 2η φορά!

 • Βασίλης Τσαλιαγκός

  87′ ο Βασ. Τσαλκιαγκός με πλασέ μέσα από την περιοχή σφραγίζει την νίκη της ομάδας του!

Διαιτητές: Διονύσης Δανιηλίδης (Χάρης Αντωνίου-Παναγ. Σέρρας).

*ΚΑΣΤΕΛΛΑ (Τάκης Ακριτίδης): Ζενέλι, Δεδεμπίλης, Γούσιας, Οσμάνι, Κουβούσης, Λεοντής, Φιόλα (79′ Θεοφ. Γραμματικόγιαννης), Βλάχος, Παπαδόπουλος (83′ Βάσσος), Αν. Γραμματικόγιαννης, Καλυβίτης (57′ Χρυσικός).

*ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Βαγγέλης Ντόβολης): Διαμαντάρας, Δαφνής (57′ Λαθουράς), Μπρεγκανάκου, Β. Καρατζάς, Κοκκάλας, Παππάς, Καρλής (74′ Καράπας), Τσάγκος (83′ Φωτιάς), Β. Τσαλιαγκός, Κούρτης (84′ Γ. Κούκης), Μανδράκας.