Σε ευχαρίστηση εκπληξη του φετινού πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΕ εξελίσσετε ο Ερμήλιος Ανθηδόνας με το την μεγάλη νίκη με 1-2 μέσα στην Καστέλα επί της τοπικής ομάδας.

Οι γηπεδούχοι για ακόμα ένα ματς απώλεσαν σωρεία ευκαιριών με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Δεληγιάννη στο 88′ που έπιασε ο εκπληκτικός τερματοφύλακας του Ερμηλίου Πρέντζι.

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν δύο γιοι παλιών μεγάλων γκολτζήδων των τοπικών γηπέδων του Βαγγέλη Μπρατσιώτη , και του Δημήτρη Δούκα .

Στο 1′ λεπτό ο Δούκας σούταρε η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Δεληγιάννη και στην επιστροφή ο Μπρατσιώτης με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Στο 29′ η Καστέλα ισοφάρισε με τον Γ. Παπαδόπουλο σε 1-1.

Το νικητήριο γκολ για τον Ερμήλιο πέτυχε ο Δούκας στο 51′ μετά από ωραία διαγώνια μπαλιά του Μπρατσιώτη.

Το αγώνα σφύριξε η Χριστίνα Κούκουρα με συνεργάτες τους Μούτουπα και Τουλούμη.

Καστέλλα(Τ.Σπυρόπουλος): Δεληγιάννης, Γούσιας, Καλυβίτης(85′ Δεδεμπίλης), Παπαδόπουλος Αγ., Παυλίδης, Κουβούσης, Παπαδόπουλος Γ., Δημόπουλος(71′ Μπρέλλος), Τριανταφύλλου(60′ Χρυσός), Γραμματικόγιανης, Ντεγιάννης.

Ερμήλιος(Δ.Ερμήλιος):Πρέντσι, Διοκμετζίδης, Πέντσιος, Μπακρής, Ελευθερίου, Καπατσούλιας(46′ Μπουρνάζος Κ.), Αρκάς(85′ Βελλής), Μπανάσης, Μπρατσιώτης(92′ Μπισιώτης), Δούκας(81′ Σκοπελίτης), Μπουρνάζος Γ.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ