Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ολυμπιακός Χ. σχετικά με τον τραυματισμό του (άτυχου δυστυχώς) ποδοσφαιριστή Γιώργου Τσούμαρη ήταν πρωτοπόρα. (Διαβάστε ΕΔΩ)

Στην Καστέλλα, την ομάδα του άτυχου ποδοσφαιριστή, η συγκεκριμένη κίνηση αρκούσε να συγκινήσει όλο τον κόσμο του χωριού και η συγκίνηση αυτή αποτυπώθηκε μέσα από μία ανακοίνωση της διοίκησης που αναφέρει τα εξής:

 Με ιδιαίτερη συγκίνηση ο Πρόεδρος, το ΔΣ, το τεχνικό Επιτελείο, οι Ποδοσφαιριστές και ο φίλαθλος κόσμος του ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ ενημερωθήκαμε από το διαδίκτυο, για την υπέροχη, πρωτοπόρο και ανθρωποκεντρική πρωτοβουλία της Διοικήσεως του ιστορικού σωματείου της Ευβοιας “Ολυμπιακός Χαλκίδος”. 
 Στην ανακοίνωση του εν λόγω σωματείου εκφράζονται όχι μόνον οι ευχές για ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της ομάδος μας Γιώργο Τσούμαρη, που τραυματίστηκε  στον αγώνα ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ – ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΣ, αλλά προχωρούν ένα βήμα παραπάνω προσφέροντας οικονομική βοήθεια προς την οικογένεια του τραυματισμένου ποδοσφαιριστή καταβάλλοντας χρηματικό ποσό καθώς και τις εισπράξεις μεταξύ μας φιλικού αγώνα.
 Όλοι εμείς οι άνθρωποι του ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ υποκλινόμαστε, συγχαίρουμε και ευχαριστούμε για την έξοχη πρωτοβουλία  του Ιστορικού σωματείου του Ολυμπιακού Χαλκίδος που σε περίοδο οικονομικής κρίσης που βιώνει η Ελληνική κοινωνία προβάλλει τις αρετές της αλληλεγγύης και του αλτρουισμού σε πάσχοντα αθλητή αντιπάλου σωματείου.
 Ας μας επιτραπεί να επισημάνουμε ότι τα ιστορικά και μεγάλα σωματεία γράφουν την ιστορία τους με τα τρόπαια και τις αγωνιστικές νίκες, κατατάσσονται όμως στο ΠΑΝΘΕΟΝ των μεγάλων σωματείων με κινήσεις αλτρουισμού και αλληλεγγύης όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση.
 Τέλος από τώρα και στο εξής θεωρούμε το σωματείο του Ολυμπιακού Χαλκίδος, αδελφό σωματείο και προσκαλούμε σε κοινή συνεδρίαση σε ημερομηνία που από κοινού θα καθορισθεί ώστε να προχωρήσουμε μαζί, αφενός μεν για την υλοποίηση της ενίσχυσης του ποδοσφαιριστή Γίώργου Τσούμαρη και αφετέρου να εργασθούμε για την προαγωγή της άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθε στο Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο.
Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.