Καταιγιστικός ο Ηρακλής Ψ., στην πρεμιέρα! (φωτό)

Τι και αν η βροχή έπεφτε ασταμάτητα σε όλο το 90λεπτο, τι και αν το γήπεδο ήταν, όπως και να το κάνουμε, βαρύ, τι και αν υπήρχε το άγχος της πρεμιέρας, ο Ηρακλής Ψ. ήταν πραγματικά απολαυστικός και έδειξε ότι θα είναι πρωταγωνιστής στο φετινό πρωτάθλημα!

Από την άλλη μεριά το συγκρότημα του Δημήτρη Αντωνόπουλου, προσπάθησε φιλότιμα να παίξει το παιχνίδι του, όμως σκόνταψε πάνω στον αποφασισμένο και παραγωγικότατο Ηρακλή Ψ. και έτσι ήρθε η ήττα που ήταν και μεγάλη, μάλιστα, σε έκταση, σ’ αυτή την βροχερή πρεμιέρα του πρωταθλήματος!

Το παιχνίδι ήταν ένας συνεχής μονόλογος για τους γηπεδούχους, που προσπαθούσαν να διασπάσουν την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα της Δροσιάς! Μέχρι την συμπλήρωση του ημιώρου, οι φιλοξενούμενοι, αντιδρούσαν πολύ σωστά και είναι γεγονός πως μπορεί ο Ηρακλής Ψ. να είχε απόλυτη κατοχή, όμως δύσκολα έφτανε στο να απειλήσει την εστία του Αναστασίου! Το αυτογκόλ του Καρλατήρα στο 30′ ″έλυσε″ τα πόδια των γηπεδούχων, που μέχρι το τέλος του 45λέπτου, έχασαν καλές ευκαιρίες…

Στην επανάληψη ο Ηρακλής Ψ. ακολούθησε τα καιρικά φαινόμενα και ήταν καταιγιστικός, με αποτέλεσμα τα 3 ακόμα γκολ, αλλά και κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες, που είχαν σαν αποτέλεσμα το θριαμβευτικό 4-0!

***το φίλμ του αγώνα:

  • 4′ από πλάγια δεξιά αντεπίθεση για την Δροσιά με τον Δουρδουβέλα τελικό αποδέκτη, να πιάνει δυνατό σουτ, που περνά παράλληλα προς το τέρμα και καταλήγει λίγο άουτ από το απέναντι κάθετο δοκάρι…
  • 14′ η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, ο Σιαράπης από δεξιά με θαυμάσια ατομική προσπάθεια, διασπά την αντίπαλη άμυνα, πιάνει σέντρα σουτ που διώχνουν όπως-όπως οι αμυντικοί της Δροσιάς, η μπάλα φτάνει στον Π. Λ. Σκριβάνο, μέσα στην περιοχή που σουτάρει αμέσως για να σώσει εντυπωσιακά ο Δουρδουβέλας, πάνω στην γραμμή του τέρματος…
  • 30′ ΓΚΟΟΟΛ! 1-0, καλοχτυπημένο κόρνερ από τον Μήτρου, ο Καρλατήρας κάτω από πίεση προσπαθεί ν’ αποκρούσει, όμως η μπάλα, από την κεφαλιά του ″καρφώνεται″ κυριολεκτικά στα δίκτυα του εμβρόντητου Αναστασίου!  
  • 39′ κόρνερ του Δ. Αγγελάτου, ο προωθημένος Τσολάκος πιάνει καρφωτή γυριστή κεφαλιά και ο Αναστασίου με εντυπωσιακή επέμβαση σώζει την εστία του…
  • 40′ νέα εκπληκτική απόκρουση, του Αναστασίου, σε εξ επαφής κεραυνοβόλο σουτ του Σιαράπη…
  • 48′ ΓΚΟΟΟΛ! 2-0, θαυμάσια προσπάθεια από τον Καραχάλιο, που βρίσκει πολύ ωραία τον Π. Λ. Σκριβάνο, αυτός με μια προσποίηση στο ύψος σουτάρει και η μπάλα καταλήγει στα δίκτυα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Αναστασίου!
  • 62′ ΓΚΟΟΟΛ! 3-0, εκπληκτική σέντρα του Μήτρου από αριστερά, η μπάλα φτάνει στον Καραχάλιο μέσα στην περιοχή που με υποδειγματική προβολή την στέλνει στα δίκτυα!
  • 74′ ΓΚΟΟΟΛ! 4-0, ο Π. Λ. Σκριβάνος μπαίνει κάθετα προς την περιοχή, πιάνει δυνατό ευθύβολο σουτ, δεν αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον Αναστασίου, η μπάλα στα δίκτυα και η νίκη του Ηρακλή Ψ., παίρνει διαστάσεις θριάμβου!
  • 79′ ο Μπασούκος εκτελεί  θαυμάσια, λίγο έξω από την γωνία της μεγάλης περιοχής και αριστερά φάουλ, υποχρεώνοντας τον Αρχοντάκη ν’ απογειωθεί και να σώσει την εστία του…
  • 90+2′ απίστευτη χαμένη ευκαιρία όταν ο Χασαπίδης φεύγει μόνος προς την αντίπαλη εστία, αποφεύγει τον Αναστασίου, η εστία κενή μπροστά του, όμως μπερδεύεται και προφταίνουν οι αμυντικοί να του διώξουν την μπάλα σε κόρνερ!

Ακριβοδίκαιη και πάρα πολύ καλή η διαιτησία του Σάκη Παπακυριάκου και των συνεργατών του, Γιάννη Κελεπούρη και Κώστα Δάλλα.

*ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών (Σάκης Μεθενίτης): Αρχοντάκης, Ζουλιώτης, Δ. Αγγελάτος (74′ Σπανός), Τσολάκος, Ρεπετσάς, Μπακομήτρος, Καραχάλιος (70′ Χασαπίδης), Γ. Αγγελάτος (65′ Κούτρας), Π. Λ. Σκριβάνος (77′ Ντούμας), Σιαράπης, Μήτρου. Στον πάγκο επίσης: Π. Δ. Σκριβάνος, Κηρόπουλος και Χατζηαντωνίου.

*ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Αναστασίου, Καρλατήρας, Δεληγιάννης, Δουρδουβέλας, Προβής (λτ 83′ Τουλίτσης), Κάκιος, Σωκρ. Ελευθερίου (71′ Β. Νάνος), Σεϊνταράση (85′ Γρηγοριάδης), Αργυρός, Βαρσαμάς, Χάρ. Ελευθερίου (60′ Μπασούκος). Στον πάγκο επίσης: Ματζούνης. Σουλιωτάκης και Αραβανής.

***ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: