Με το ευρύ 8-0  ο Ταμυναικός συνέτριψε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τον Ευβοικό Αγ.Νικολάου έχοντας σε μεγάλη μέρα την επιθετική του γραμμή.

Με αποκάλυψη τον νεαρό Μεταξά που πέτυχε τρία γκολ και συμπρωταγωνιστή τον Γιάν.. Σίμωση που πέτυχε τέσσερα γκολ ο Ταμυναικός έδειξε με το καλημέρα πως ο Γιάννης Καρβέλης έχει δημιουργήσει μία ομάδα που χαίρεσαι να τη βλέπεις.

Από την άλλη πλευρά ο Ευβοικός θα πρέπει στη συνέχεια να αλλάξει πρόσωπο αν θέλει να μην είναι περαστικός από την Α΄ κατηγορία.

Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού ήταν στο για τους φιλοξενούμενους με τον Τζάνο να βγαίνει απέναντι στον Μητακίδη και τον έμπειρο γκολκίπερ να πέφτει στα πόδια του και να μαζεύει τη μπάλα.

Η συνέχεια ανήκει αποκλειστικά στον Ταμυναικό που ήταν καταιγιστικός ανοίγοντας το σκορ στο 5΄ με σουτ του Μεταξά.

Ο Μεταξάς στο 25΄ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του εκμεταλλευόμενος αδράνεια της αμυντικής γραμμής των φιλοξενούμενων.

Ο νεαρός στην παρθενική του εμφάνιση με τα χρώματα του Ταμυναικού πέτυχε και τρίτο τέρμα στο 34΄ αυτή τη φορά με κεφαλιά.

Λίγο πριν την ανάπαυλα ο Σίμωσης άνοιξε λογαριασμό κάνοντας το 4-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι στο δεύτερο ημίχρονο συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό με τον Λάμπρου στο 47΄ να παίρνει σειρά γράφοντας με πλασέ το 5-0.

Ο Ταμυναικός συνέχισε με το πόδι πατημένο στο γκάζι με τον Γ.Σίμωση να πετυχαίνει τρία γκολ στο 70΄-71΄-85΄ γράφοντας το 8-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

 ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ

Ονειρεμένο ντεμπούτο για τον νεαρό Μεταξά που στην πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα του Ταμυναικού πέτυχε τρία γκολ και συμμετείχε σε κάθε επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων.

Ταμυναικός(Γιάννης Καρβέλης): Μητακίδης (46΄Τσάβαρης) Δήμου (46΄Σπυράκης) Πιλάτης, Βελαέτης (65΄Ζαχαριάς), Β. Αναστασίου, Ιδ. Αναστασίου (46΄Πομαρές), Κόφι, Κούτρας, Σίμωσης, Λάμπρου, Μεταξάς

Ευβοικός Αγ.Νικολάου(Βαγγέλης Τόγιας): Τσιμπός, Λύκος, Ντούνας (57΄Τόγκος) Μαραγκός, Τσούτης(75΄Λάμπρου) Περήφανος, Κρεμασμένος, Ντούρμας(46΄Νόνας)Μπαλάνος(70΄Φιόλα) Αποστόλου, Τζάνος