Για τη Β τοπική κατηγορία και το κεντρικό όμιλο της Εύβοιας διεξήχθη στο Πάρκο Λαού ο αγώνας του Κεραυνού Χαλκίδας με τη Προποντίδα. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι και απεδέχθη το απόγευμα του Σαββάτου.

Η Μπάρτσα μπήκε πιο καλά στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχησε να προηγηθεί στο 10′ με κεφαλιά του Τσιαρβουλα. Το γκολ ξύπνησε τους παίχτες του κ. Βλασσόπουλου και ευτύχησαν ν απαντήσουν γρήγορα με τον Κουβατσιδη ύστερα από ασίστ του Αποστόλου.

Το ημίχρονο κύλησε με τη Προποντίδα ν απειλεί πιο πολύ από στημένες φάσεις την εστία του Καρυμπα. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον αντίθετο τρόπο απ’ το πρώτο.

Με την ομάδα του Κεραυνού να μπαίνει μπροστά στο σκορ με την αλλαγή του, ύστερα από μια υπέροχη τριπλά αλά Ζινταν στο χορό του κέντρου απ’ το Πατερίτσα ο οποίος έβγαλε τετ α τετ το Καρκαλη, ο οποίος με ωραίο πλασέ έκανε το 2-1.

Στη συνέχεια η Προποντίδα ανέβασε στροφές και εκμεταλλεύτηκε τ οδυνηρό λάθος του Καρυμπα ύστερα από κόρνερ του Χασανδρα η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 2-2 στο 61′.

Μετά από πέντε λεπτά ύστερα από ωραίο συνδυασμό των Μωραΐτη, Κουτσαυλη και Λαμτσε με το τελευταίο με ωραίο πλασέ έξω απ’ τη περιοχή έκανε το 2-3. Στη συνέχεια η Προποντίδα έπαιξε πιο πολύ στις αντεπιθέσεις με το Χασανδρα να σημαδεύει το δοκάρι του Καρυμπα ύστερα από απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Ο Κεραυνός δεν απείλησε πολύ την εστία του Κουσκουτη και έτσι η Προποντίδα έφυγε με το τρίποντο απ’ το Πάρκο Λαού.

Κεραυνός Χαλκιδας(Δ.Βλασσόπουλος): Καρυμπας, Αντωνίου, Τσαλας(67′ λόγω τραυμ. Καδδίτης), Γιαπλες, Στάμου, Παχης, Αποστόλου(29′ λόγω τραυμ. Δαβρης), Σταμοπουλος(46′ Καρκαλης), Κουβατσιδης, Πατεριτσας(69′ Αργύρης), Καλεντζης(46′ Σπενταμιδης)

ΑΕ Προποντις(Σταματίου Κ.): Κουσκουτης, Καλλντανι(46′ Μωραΐτης, Χασανδρας, Τσιαρβουλας(77′ Αθανασίου), Κούτρας, Σταθόπουλος, Συνοδακης (69′ Κουτσαυλης Αλ.), Πάλλης(46′ Λαμτσε), Ματρακας(85′ Βελουσης), Κουτσαυλης Π., Γκιοσι