Στο γήπεδο του Αγ. Θωμά και στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α! κατηγορίας Βοιωτίας αναμετρήθηκαν σήμερα το απόγευμα ο Κεραυνός Αγ. Θωμά και ο Ελικώνας Δομβραίνας με την ομάδα του Μαντουδιανού τεχνικού Γιώργου Λάμπρου, τον Κεραυνό, να επικρατεί με 2-0.
Συναρπαστικό το παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες καθώς και οι δυο ομάδες παρουσίασαν συγκροτημένα σύνολα με παίχτες που δεν δίσταζαν να βάλουν τα πόδια στη “φωτιά”και να μην αφήνουν καμία φάση να χαθεί χωρίς να την κυνηγήσουν ενώ και η τεχνική τους κατάρτιση για τα δεδομένα της κατηγορίας που αγωνίζονται αρκετά ικανοποιητική.
Χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες και κυρίως από τους γηπεδούχους που πέρα από τα δυο γκολ που να σημειωθεί ότι επιτεύχθηκαν ελάχιστα πριν την λήξη των δυο ημιχρόνων, στο 45` δηλαδή το πρώτο από τον πρώην παίχτη του Ολύμπου Γυμνού Φώτη Βεσέλι και στο 90` το δεύτερο από τον Νώτη Ρεσβάνη ,είχαν και δοκάρι σε άδεια εστία!.
Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας του Αγ.Θωμά για την άψογη φιλοξενία και να την συγχαρώ για την σπουδαία συμπεριφορά της απέναντι στην φιλοξενούμενη ομάδα και να της ευχηθώ ο στόχος της που είναι …ελκυστικός να πραγματοποιηθεί…

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ