Μετά από ένα μέτριο γενικά παιχνίδι Κεραυνός Χαλκίδας και Αναγέννηση Μαντουδίου έμειναν στο 0-0 με το μόνο κέρδος να είναι ο βαθμός που πήρε η κάθε ομάδα.
Οι φιλοξενούμενοι αποψιλωμένοι καθώς παρουσιάστηκαν στο Πάρκο του Λαού χωρίς 9!! παίκτες παρόλα αυτά έπαιξαν με θέληση και κατάφεραν να πάρουν την πολύτιμη ισοπαλία.
Είχαν τις ευκαιρίες στο 10′ με τον Μπίλα τον Νίκο ,στο 56′ με τον Τσικτσίρη και στο 77′ με τον Δασκαλόπουλο (η τελευταία ήταν η πιο κλασσική).
Οι γηπεδούχοι είχαν τις δικές τους καλές στιγμές στο 30΄με το σουτ από τα 35 μέτρα του
Αλεξίου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι ,στο 58′ έχασε γκολ που δεν χάνεται ο Ζαφείρης και στο 90′ τρομερή διπλή ευκαιρία του Τουλούμη.
Δίκαιο το αποτέλεσμα με κάποιες κοκορομαχίες στο τέλος ,τα απαραίτητα ”γαλλικά”από τις δύο πλευρές σε ένα σκληρό και με πάθος παιχνίδι με τις δύο ομάδες να παίζουν την ύπαρξη τους στην κατηγορία.
Η διαιτησία του κ.Τουλούμη με λάθη κυρίως στον πειθαρχικό έλεγχο και τους φιλοξενούμενους να γκρινιάζουν.
Να σημειωθεί πως κατά την διάρκεια του ματς αποβλήθηκε ο Σάλεμ ο αναπληρωματικός των γηπεδούχων καθώς στον πάγκο σημειώθηκε κάποιο επεισόδιο και ο ”άρχων του αγώνα ”του έδειξε το δρόμο για τα αποδυτήρια.
Πολύ καλοί οι βοηθοί Δούκας και Μαρίνος.
Κεραυνός Χαλκίδας: Αργυρίου, Ζαφείρης, Ελευθεριάδης(53′ Καρκαλής), Στάμου, Σαμαρτζής(55′ Τσώκος), Βλάχος, Αντωνίου, Ραβανός, Αλεξίου, Γιαπλές(59′ Τιόπουλος), Στούρας(82′ Τουλούμης).
Αναγέννηση Μαντουδίου: Μπίλας Γ.,Βούλγαρης, Πουλιπούλης, Δασκαλόπουλος, Τάρλας, Δαρζέντας Αχ., Φραντζέσκος, Μπαλατσός(65′ Καμούρης), Δαρζέντας Δ, Γιαννουκάκος, Μπίλας Ν(85’λ.τ. Καντζούρας), Τσικτσίρης.
ΥΓ. Θα πρέπει οι νεαροί ποδοσφαιριστές που φοράνε την φανέλα μία από τις ποιο ιστορικές ομάδες του νομού με παρουσία σε εθνικές κατηγορίες όπως η Αναγεννηση Μαντουδίου  να σέβεται τον δημοσιογράφο και του λειτούργημα που εξασκεί και όχι να τον κοροϊδεύει(βγάζοντας την γλώσσα) στην ομαδική φωτογραφία της ομάδας του.
Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ