Στο Πάρκο Λαού διεξήχθη για τη πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου Εύβοιας ο αγώνας του Κεραυνού Χαλκίδας αντιμετώπισε τα Λουκισια.

Η ομάδα του Νίκου Ευσταθίου πήρε την άνοδο πέρσι για τα μεγάλα σαλόνια της Εύβοιας και με χαμηλό μπάτζετ και πολλά δικά της παιδιά θα προσπαθήσει για το καλύτερο.

Οι γηπεδούχοι του Δημήτρη Βλασόπουλου έδειξαν αξιόμαχη με το γνωστό τους αγωνιστικό πάθος θα είναι και φέτος από τις ομάδες που θα βγάλουν το λάδι στου μεγάλους για να τους νικήσουν και όποιος τους θα υποτιμήσει θα το πληρώσει μιας και καλό συνολο είναι και εξαιρετική παρέα εντός και εκτός γηπέδου.

Τα πρώτα λεπτά ήταν αναγνωριστικά με τους φιλοξενούμενους να έχουν τη πρωτοβουλία αλλά όχι κάποια μεγάλη ουσιώδης φάση που να ανησύχησε το γκολκίπερ του Κεραυνού Ντουμανη.

Όταν το ματς μπήκε στα τελευταία δεκαπέντε λεπτά του πρώτου ημιχρόνου ο ΑΟΛ κυκλοφόρησε ωραία τη μπάλα με τελικό αποδέκτη το Σαμπάνη ο οποίος με ωραίο πλασέ έκανε το 0-1.

Στη συνέχεια ο ΑΟΛ έκανε δύο αναγκαστικές αλλαγές με τους Προβη και Τζεμο.

Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου μια απ’ τις αλλαγές του κ. Ευσταθίου έκανε μια πλαγιοκοπηση και με ωραία σέντρα βρήκε το Σαμπάνη ο οποίος με ωραία κεφαλιά έκανε το 0-2.

Το δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε με τον ΑΟΛ προς το τέλος του παιχνιδιού να πετυχαίνει και τρίτο γκολ με τον αρχηγό του, το Τζαβρα με ωραίο σουτ στη γωνία του Ντουμανη κάνοντας το τελικό 3-0.

Πολύ καλή διαιτησία απ’ τους κύριους Πογκα, Δάλλα και Γεωργαρα.

Κεραυνός Χ.(Δ.Βλασσόπουλος ): Ντουμάνης, Καδδίτης (50’ Λαγός), Καρκαλής, Στεργίου, Στάμου, Γαληγιάννης, Καλέντζης, Καμπούρης, Αργύρης (35’ Κουβατσίδης), Πατερίτσας (46’ Ισάκ, 67’ λ.τρ. Παπαδόπουλος), Σπενταμίδης.

Λουκίσια(Ν.Ευσταθίου): Κατσαρής, Τζέμος (33’ Λέκκας), Δέδες, Κωνσταντόπουλος, Προβής (33’ Μπουλούκος), Σουλιωτάκης, Τζάβρας, Φρούσσης (65’ Δούκας), Κωνσταντάγκας (46’ Μακρής), Καπουρίτης (46’ Καράι), Σαμπάνης