Στο Παρκο Λαού για τη Β’ κατηγορία και το 1ο όμιλο ο Κεραυνός Χαλκιδας υποδέχθηκε την έκπληξη του πρωταθλήματος το Κυζικο Νέας Αρτάκης.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν 0-1 μόλις στο 3′ με μια πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ του Δημήτρη Σπύρου.

Στο 15′ σε έναν διαπληκτισμό στη περιοχή του Κεραυνού Χαλκιδας ο Σκούρος αντίκρυσε την απευθείας κόκκινη κάρτα απ’ το κ. Πογκα για χτύπημα στο Χατζηαντωνακη.

Στο 18′ ο Λεονταρης έκανε το σουτ με το Γροντη να αποκρούει.

Στο 25′ ο Γιώργος Σπύρου πήρε τη μπάλα στα αριστερά από μια απόκρουση και μ ένα φοβερό ψιλοκρεμαστό σουτ βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-2.

Στο 32′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι.

Ο Λεονταρης ανέλαβε την εκτέλεση και έβαλε το Κεραυνό Χαλκιδας πάλι στο παιχνίδι κάνοντας το 1-2

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν ανεβάσει ψηλά τις γραμμές τους με τους φιλοξενούμενους να παίζουν έξυπνα και να απειλούν την εστία με το Γιώργο Σπυρου να κάνει ένα σπουδαίο παιχνίδι παίζοντας μπροστά και να έχει κάνει την άμυνα του Κεραυνού άνω κάτω.

Με κορυφαία φάση στο 73′ που ο νεαρός μεσοεπιθετικός να περνάει 3 παίχτες και να βγαίνει τετ α τετ με το Βλάμη αλλά να μη τελειώνει εύστοχα και με το γκολκίπερ του Κεραυνού να κρατάει το 1-2 και να δίνει την ευκαιρία στους συμπαίκτες του να βρουν το γκολ της ισοφάρισης.

Ο Κεραυνός δε κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με το διπλό ύστερα από μια εκπληκτική εμφάνιση.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Μιχάλης Αποστόλου ανέτρεψε το Δημήτρη Σπύρου στο χώρο του κέντρου με το κ. Πογκα να του δείχνει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και να τον αποβάλει.

Ο αγώνας ξεκίνησε με 42 λεπτά καθυστέρηση επειδή δεν υπήρχε στο γήπεδο απεινιδωτης.

Το αγώνα σφύριξε ο Μάριος Πόγκας με συνεργάτες τους Σταυρο Ρουμπή και Βαγγέλη Ντόβολη.

Κεραυνός Χαλκίδας(Αντ.Καπνίσης):Βλάμης, Λαμπαδάκης(63’Ισάκ), Σπεννταμίδης, Γιαπλές, Χατζηαντωνάκης, Αντωνίου, Καρκαλής, Λεσάι, Αποστόλου, Λεοντάρης, Σμυρνής(46’Κουζουλογλου).

Κύζικος Νέας Αρτάκης(Τ.Ακριτιδης):Γροντής, Ντρέκης, Αδαμόπουλος, Κοίλιαρης(53′ Πασσάς), Μπανάσιος(56′ Ψαρρός), Καλαμιώτης, Νγκέλα(46’Τοκατλίδης), Σπύρου Δ., Σπύρου Γ., Σκούρος, Αλαφάκης.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ