Ντέρμπι ήταν πριν την έναρξη του ο αγώνας στο Πάρκο Λαού ανάμεσα σε Κεραυνό Χαλκίδας και Αία Χαλκίδας τελικά ντέρμπι έμεινε μόνο στα χαρτιά μιας και το συγκρότημα του Δημήτρη Βλασσόπουλου το μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο επικρατώντας με 4-0 εκτοπίζοντας τον Αία από την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το γρήγορο γκολ του Παπαγρηγορίου στο 6’λεπτό  για τον Κεραυνό Χ. έδωσε φτερά στα πόδια των παιχτών του Βλασσόπουλου που με άλλα τρία στο β’ μέρος με τους Λειβαδίτη στο 47′ , Αντωνίου στο 62′, και Κουζούλογλου στο 68′ διαμορφωθηκε το τελικό 4-0 που έδωσε την νικη-κορυφή για την ομάδα του Κεραυνού Χαλκίδας.

Κεραυνός Χαλκίδας(Δ.Βλασσόπουλος):Χατζηπαυλίδης, Αντωνίου, Κακάης(38′ Γιαννακούρος), Παρίσης, Στάμου, Καλαβρής(74′ Λαμπάκης), Λειβαδίτης, Μεσαρτζίδης(72′ Καστρινάκης), Παπαγρηγορίου, Κουζούλογλου, Δημητρίου.

Αίας Χαλκίδας(Β.Ντέμης):Κεχαγιάς, Αντωνίου, Τριανταφύλλου, Σταυρόπουλος, Φούρλης(17′ Πολύχρονος), Βογιατζής Γ.(63′ Δημάκος), Pascari, Kαζάκος, Μαντάς(65′ Πικραμένος Α), Παπαχριστόπουλος, Σταματίου.