Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Κεραυνός Χαλκίδας και Αστέρας Βατώντα στο “Πάρκο του Λαού”, σε ένα παιχνίδι με πολύ ένταση, ειδικότερα στο β’ μέρος. Από μία αποβολή για κάθε ομάδα, στο 42′ για τους γηπεδούχους, στο 82′ για τους φιλοξενούμενους.

Το παιχνίδι: 

Πρώτη καλή στιγμή για τον Αστέρα, με το γυριστό του Μπασινά να περνάει ψηλά από τα δοκάρια στο 17ο λεπτό.

Στο 25ο λεπτό το 1-0 από τον Τιόπουλο! Η εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά έφερε την μπάλα μέσα στην περιοχή του Γαλάνη, ο οποίος δεν εκτίμησε σωστά την φάση με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στην εστία του.

Στο 42′ υπήρξε ένταση με αποτέλεσμα ο Κεραυνός να μείνει με δέκα παίκτες μετά από την αποβολή του Αλεξίου με απευθείας κόκκινη, ενώ απο πλευράς Αστέρα ο Μπασινάς αντίκρισε την κίτρινη κάρτα.

Ημίχρονο 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε ακόμη περισσότερη ένταση και ρυθμό με τον Αστέρα να διατηρεί την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 80′ ήρθε η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους, όταν το φάουλ εκτός περιοχής εκτελέστηκε με πάσα του Σεΐτη στον Μεϊμέτη και εκείνος βρήκε στην μικρή περιοχή τον Γιάννη Μπίτζο, με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κεραυνού.

 

Στο 82′ έμεινε και η ομάδα του Δημήτρη Λύκου με δέκα παίκτες, όταν αποβλήθηκε ο Δάβρης, ο οποίος αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες για φάουλ μέσα σε πέντε λεπτά (77′-82′).

Ο Αστέρας Βατώντα έχασε μεγάλη ευκαιρία να αποδράσει με το “διπλό” στο 90′, όταν με τρεις προσπάθειες ύστερα από αντεπίθεση δεν μπόρεσε κανένας από τους ποδοσφαιριστές του να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Τελικό 1-1.

Ο νεανικός Αστέρας έτρεξε πολύ στο γήπεδο και κούρασε τον Κεραυνό, ενώ παράλληλα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Από την άλλη ο Κεραυνός δεν κράτησε την μπάλα στα πόδια του ώστε να “φτιάξει” παιχνίδι, ενώ έδειξε να γίνεται αισθητή η απουσία του Νίκου Κουζούλογλου στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας.

Κεραυνός Χαλκίδας: Αθανασούλας, Ζαφείρης, Στούρας, Πατουλιάς, Σαμαρτζής, Σάλεμ (55′ Μαρμαρινός), Ραβανός, Τιόπουλος ( 76′ Στάμου), Αλεξίου, Καρκαλής (65′ Παπαγρηγορίου), Τσώκος.

Αστέρας Βατώντα (Λύκος Δημήτρης): Γαλάνης, Σαρρής, Σκούρος (69′ Κρητικός), Μπίτζος Γ., Κατώλης Γ., Μεϊμέτης, Κατώλης Α. (53′ Μαύρος), Σεΐτης, Μπίτζος Στ., Μπασινάς (60′ Δάβρης), Καράμπελας (46′ Μπακάλης).

Διαιτητές: Θεοδώρου – Σέρρας – Σαπλιαούρας.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ