Με 0-1 νίκησε ο περσινός φιναλίστ του Κυπέλλου Ευβοίας Ελλήσποντος Νέας Λαμψάκου τον Κεραυνό Χαλκίδας στο Πάρκο του Λαού και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του θεσμού.

Η ομάδα του Κώστα Καλλιμάνη παρουσιάστηκε φλύαρη και άστοχη στον αγώνα σπαταλώντας αρκετές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ και στο τέλος παραλίγο να επαληθευθεί ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου και να το πληρώσει.

Ο Κεραυνός Χαλκίδας παρουσίασε ένα μαχητικό σύνολο και παρά την ανωτερότητα του αντίπαλου πάλεψε τον αγώνα μέχρι τέλους και παραλίγο να ισοφαρίσει στο τέλος όταν το φάουλ του Καρκαλή βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Βασιλείου και απομάκρυναν οι αμυντικοί του Ελλήσποντου.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Νικολάου στο 18′ με σουτ. 

Το αγώνα σφύριξε ο Φώτης Θεοδώρου με συνεργάτες του Άγγελο Παππά και Σέρρα Παναγιώτη.

Κεραυνός Χαλκίδας(Στ.Μωραίτης): Παπαδόπουλος, Αντωνίου, Καρκαλής, Δαυρης(55′ Σπενταμίδης), Στάμου, Σμπρίνης, Βλάχος, Γιαπλές(54’Καραβασίλης), Κουβατζίδης, Γαληγιάννης, Ελευθεριάδης(84’Μωραίτης).

Ελλήσποντος(Κ.Καλλιμάνης):Βασιλείου(70’Λεμονής), Γιαλός, Λάζρι, Κουσερής, Ντούκα, Αγγελάτος, Νικολάου, Κατσίμπρας, Κουζούλογλου(70’Καλέντζης), Ντούμας, Λιασκος(54′ Ανέστης).

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ