Αμφίρροπο ματς για ένα ημίχρονο το ματς  στο Πάρκο του Λαού ανάμεσα στο Ελλήσποντο και τον ανανεωμένο Κεραυνό Χαλκίδας.

Ο πρώην Ψαχνιώτης Κώστας Ντούμας με δυο προσωπικά στο 43′ το 0-1, και στο 46′ το 0-2 γκολ έβαλε τις βάσεις για την νίκη για την ομάδα του Κώστα Καλλιμάνη για να ακολουθήσει ο Νίκος Κουζούλογλου με άλλα δύο 67′ 0-3, και 68′ 0-4(δεν πανηγύρισε τα γκολ σε ένδειξη σεβασμού προς την πρώην ομάδα του) και να κλειδώσει την νίκη πρόκριση των “προσφύγων” στην επόμενη φάση του θεσμού.

Για τους εξαιρετικούς Λαμψακιώτες που όταν έφυγε το άγχος, αλλά ήρθε και φυσιολογικά η κούραση στο Κεραυνό Χ. έδειξαν ότι μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα στο γήπεδο ο αρχηγός Αντώνης Νικολάου με πλασέ έκανε το 0-5 στο 74′, για να κλείσει το σκορ ο Μάριος Χιούσκα με κοντινή προβολή στο 82′ σε 0-6.

Για τον Κεραυνό Χαλκίδας σίγουρα μένει η καλή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου που είχε και φάση ισοφάρισης με τον δαιμόνιο Κώστα Αλεξίου, αλλά κατέρρευσε ψυχολογικά και σωματικά με τα το 0-2.

Πριν από το ματς δόθηκε ανθοδέσμη από το αρχηγό του Κεραυνού Φάνη Σταμου στον Νίκο Κουζούλογλου και τιμητική πλακέτα από το Θανάση Γιαπλέ εκ μέρους της διοίκησης του Κεραυνού Χαλκίδας επίσης στον ποδοσφαιριστή.

Αχρείαστη αποβολή για τον Αντωνίου του Κεραυνού Χ. για μαρκάρισμα πάνω στον Ζαχαρία Κατσίμπρα.

Εξαιρετικός ο Γιώργος Κασομούλης όπως επίσης άριστοι οι βοηθοί Περικλής Δελχάς και Γιώργος Κοντογιαννίδης.

Κεραυνός Χ.(Χ.Αντωνόπουλος): Αθανασούλας, Ζαφείρης, Αντωνίου, Πατουλιάς, Στάμου, Βλάχος (70′ Δάβρης), Μαρμαρινός (48′ Στούρας), Ραβανός (70′ Ράζος), Αλεξίου (57′ Σάλεμ), Καρκαλής, Τιόπουλος.

Ελλήσποντος(Κ.Καλλιμάνης):Βασιλείου, Γιαλός (66′ Χιούσκα), Κοντάκης (71′ Μαρίνος), Ντούκα, Καρκαλής, Φτούλης, Νικολάου, Κατσίμπρας, Κουζούλογλου, Ντούμας, Σιγανός (57′ Νάνος).

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ