Κεραυνός Χ.-Μακρυκάπα 2-4: Χορταστικό θέαμα …πρόκριση για “Λύκους”

0
579

Με ένα παιχνίδι που τα είχε όλα άνοιξε και επίσημα η σεζόν για το Κύπελλο Ευβοίας Κεραυνός Χαλκίδας και Μακρυκάπα αναμετρήθηκαν στο Πάρκο του Λαού με τους “Λύκους” να παίρνουν την πρόκριση πιο δύσκολα από ότι λέει το σκορ με 2-4.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 20′ όταν ο Βουρδάνος πάσαρε στο Μπαιμπάκη και αυτός με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Εμμανουηλίδη κάνοντας το 0-1.

Στο 49′ το λάθος του Πουρνή που έκανε κακή εκτίμηση της φάσης εκμεταλλευτηκε ο Αντωνίου πλασάροντας στην κενή από τερματοφύλακα εστία ισοφαρίζοντας για τον Κεραυνό Χαλκίδας σε 1-1.

Στο 57′  δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στον αγώνα ο Σταύρος Στούμπος με προβολή κάνει το 1-2 βάζοντας πάλι σε θέση οδηγού την Μακρυκάπα.

Στο 63′ ατομική ενέργεια του Κουζούλογλου ανατρέπεται από τον Μπασινά το καθαρό πέναλτι δίνει ο Βελέντζας ο “παθών” το εκτελεί και το 2-2 για τον Κεραυνό Χαλκίδας είναι γεγονός.

Στο 74′ από φάουλ του Σίδερη η άμυνα του Κεραυνού Χ. “συνελήφθην κοιμώμενη” και Τάσος Καρκαλής με γυριστή κεφαλιά έκανε το 2-3 για την Μακρυκάπα.

Από δημιουργός έγινε εκτελεστής στο 76′ ο Σίδερης παίρνοντας την ασίστ του Μπαιμπάκη έγραψε το 2-4 κλειδώνοντας την νίκη πρόκριση για την Μακρυκάπα.

Kεραυνός Χαλκίδας(Στ.Μωραίτης): Εμμανουηλίδης, Καρκαλής (85′ Καρβελάς), Κεραμιδάς, Δάβρης, Στάμου (83′ Καλαβρής), Δουρμούσογλου (74′ Σολογιάννης), Ρούσσος, Συνοδάκης, Αντωνίου, Κουζούλογλου, Ζαφείρης.

Μακρυκάπα(Ν.Κιαπέκος):Τζουβάρας (35′ λ.τ. Πουρνής), Σμπρίνης (48′ Λέκκας),  Χασάνδρας, Καρκαλής, Γκίκας Ν., Μπασινάς, Γκίκας Νικ., Μπαϊμπάκης, Βουρδάνος (55′  Στούμπος Στ.), Σίδερης (88′ Στούμπος Π.), Κουτσαυλής.