Ένας ψυχωμένος Μιαούλης Φύλλων επικράτησε του Κεραυνού με 1-2 στο Πάρκου του Λαού και βρίσκεται με το ένα πόδι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ευβοίας.

Οι παίχτες του Σταμάτη Σταμογιάννη παρότι βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 μόλις στο 5′ λεπτό μετά από το γκολ του Νίκου Κουζούλογλου, αντέδρασαν άμεσα και με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο του Καλαβρή στο 6′ λεπτό ισοφάρισε σε 1-1, και του Καρβελά στο 44′ 1-2 πήρε προβάδισμα στο σκορ κρατώντας το σχετικά εύκολα μέχρι το τέλος κατακτώντας την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Από την μεριά του ο Κεραυνός Χαλκίδας του Στέλιου Μωραίτη δεν μπόρεσε να αντιδράσει και να επανέλθει στο παιχνίδι μετά την πρωτοπορία στον αγώνα του Μιαούλη Φύλλων χάνοντας το παιχνίδι και την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

 

Κεραυνός Χ.(Στ.Μωραίτης):Παπαδόπουλος, Καρκαλής, Δημητρίου, Δαυρης, Στάμου, Καλαβρής(82′ Μαυρος), Αντωνίου, Σμπρίνης(64′ Γιαπλές), Αποστόλου, Κουζούλογλου, Μεσαρτζίδης.

Μιαούλης Φύλλων(Στ.Σταμογιάννης):Τζάβαρης, Καρβελάς Γ., Καρατζής, Ζαχαριάς Αργ., Τρίκκας Π.(63′ Τουλούμης), Σελεμαι, Καρβελάς(85′ Ζαχαριάς Β.), Μπούλιος, Καλαβρής(72′ Μακρής), Καρατής Ιωάν., Τρίκκας Κ.

Φωτορεπορτάζ : Χρήστος Σεφερλής