Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο Κεραυνός επικρατώντας με 2-1 των Πολιτικών στο Πάρκο του Λάού.

Η ομάδα του Δ. Βλασόπουλου παρότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση παίρνοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς που θα την βοηθήσουν στην προσπάθεια που κάνει να μείνει στην κατηγορία.

Τα Πολιτικά ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 12΄ όταν ο Τσάλλας σέντραρε από αριστερά με τον Καραμπέτσο να κάνει την προβολή στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν πέντε λεπτά αργότερα στο 17΄όταν ο Τρίκας ανέτρεψε τον Αργύρη με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Πατερίτσας κάνοντας το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κεραυνός μπήκε αποφασισμένος για την ολική ανατροπή και με τον Πατερίτσα στο 63′, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, να κάνει το 2-1 για τον Κεραυνό.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν και τρίτο τέρμα τη βολίδα όμως του Καλλέτζη στο 72΄έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Τρίκας.

Αξίζει να αναφέρουμε πως τη νίκη οι παίχτες του Κεραυνού την αφιέρωσαν στη σύζυγο του Προέδρου, Ζήση Μαζαρακίδη, κα Βασίλω που περνάει μία περιπέτεια με την υγεία της.
Διαιτητής ήταν ο Κώστας Γκάτσος, με συνεργάτες τους Κώστα Δάλλα και Γιάννης Κελεπούρης, που τα πήγαν πολύ καλά!

Κεραυνός Χαλκίδας (Δημ. Βλασσόπουλος): Παπαδόπουλος, Καδδίτης, Σταμόπουλος (86΄ Δούκας), Δάβρης, Στάμου, Γιαπλές, Αντωνίου, Καρκαλής, Αργύρης (89΄ Καλαβρής), Πατερίτσας (82΄ Δουρμούσογλου) Καλέτζης.

Π.Α.Ο. Πολιτικών (Αντ. Μπισμπικόπουλος): Τρίκας, Λάζαρης,Τσάλλας (67΄Δουρμούσογλοιυ), Θέμελης, Κατσούλης, Χρυσικός, Καραμπέτσος, Ράζος (84΄Ορφανός), Φωτεινός, Γραματικόγιαννης, Χασάνδρας (58΄Κατσαρής).

*για το φωτορεπορτάζ του αγώνα ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ