Πραγματοποιήθηκε τ΄ απόγευμα της Τετάρτης 25 Απρίλη, η κλήρωση για τα μπαράζ -πιθανής- ανόδου και παραμονής της Β΄ ΕΠΣΕ. Θυμίζουμε σ΄ ότι αφορά τα μπαράζ «ανόδου» στην Α΄ ΕΠΣΕ, οι τρεις δευτεραθλήτριες θ΄ αγωνιστούν για να υπάρξει οριστική κατάταξη -μεταξύ των δευτεραθλητών- στην β΄ κατηγορία, για την πιθανότητα που χρειαστεί να συμπληρώθει (όπως πέρσι με την αποχώρηση του ΑΟ Αυλίδας) κάποια θέση στην μεγάλη κατηγορία του ευβοϊκού ποδοσφαίρου. Για τα μπαράζ παραμονής, οι τρεις ομάδες που θα καταλάβουν την προτελευταία θέση στους ομίλους της Β΄ ΕΠΣΕ, θ΄ αγωνιστούν για την αποφυγή μιας θέσης που οδηγεί σε υποβιβασμό στην γ΄ κατηγορία. Κατά πάσα πιθανότητα τα μπαράζ θα διεξαχθούν μέσα σε μια εβδομάδα, κατά την διάρκεια του Μάη και μετά το τέλος όλων των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΕ (αναμένεται σύντομα να γνωστοποιηθούν οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων, οι ώρες έναρξης και τα γήπεδα διεξαγωγής). Όλα τα παιχνίδια θα γίνουν σε ουδέτερες έδρες.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που προέκυψε απ΄ την κλήρωση για τα μπαράζ των δευτεραθλητών, στην πρώτη αγωνιστική θ΄ αναμετρηθούν Καλοχώρι/Παντείχι με Μιαούλη Φύλλων, ενώ στην δεύτερη αγωνιστική θα μπει στην μάχη των μπάραζ και ο Ακράτητος Κεχριών, αντιμετωπίζοντας το Καλοχώρι/Παντείχι, που θα ολοκληρώσει μ΄ αυτό το παιχνίδι τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Το πρόγραμμα των μπαράζ των δευτεραθλητών, ολοκληρώνεται με την τρίτη αγωνιστική και το παιχνίδι μεταξύ Μιαούλη Φύλλων και Ακράτητου Κεχριών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Καλοχώρι/Παντείχι-Μιαούλης Φύλλων

2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ακράτητος Κεχριών-Καλοχώρι/Παντείχι

3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Μιαούλης Φύλλων-Ακράτητος Κεχριών

 

Σ΄ ότι αφορά τα μπαράζ παραμονής το προγράμμα που προέκυψε απ΄ την κλήρωση είναι το ακόλουθο:

1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

*13ος κεντρικού ομίλου-**13ος βόρειου ομίλου

2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Μαρμάρι-*13ος κεντρικού ομίλου

3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

**13ος βόρειου ομίλου-Μαρμάρι

*13ος κεντρικού ομίλου: Κάνηθος ή Αφράτι ή Εύριπος ή ΑΕ Χαλκίδας (θα οριστικοποιηθεί μετά την διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής του ομίλου που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σαββατοκύριακό)

**13ος βόρειου ομίλου: Ερμής Πηλίου ή Ελληνικά ή Βυζάντιο Νέου Πύργου (θα οριστικοποιηθεί μετά την διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής του ομίλου που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σαββατοκύριακό)